Vremenska prognoza za Pančevo i okolinu za 18. maj

U Pančevu i okolini u petak sunčano i toplije. Krajem dana i tokom večeri biće promenljivo oblačno, a očekuje se i pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom.

Duvaće slab do umeren zapadni i severozapadni vetar.

Minimalna temperatura 12°C, maksimalna dnevna 25°C. 

Vreme u Pančevu i Srbiji narednih dana:

U Pančevu i okolini u subotu promenljivo oblačno, a na širem području grada biće uslova za lokalne pljuskove sa grmljavinom. U nedelju sunčano i toplo. Početkom sledeće sedmice promenljivo oblačno, toplo i sparno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Na širem području grada očekuju se i grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Maksimalna temperatura narednih dana kretaće se uglavnom od 25 do 27°C.

U Srbiji u subotu promenljivo oblačno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, dok će na severu biti suvo i uglavnom sunčano. U nedelju sunčano i toplo. Maksimalna temperatura tokom vikenda biće od 22 do 28°C. Početkom sledeće sedmice promenljivo oblačno, toplo i sparno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Ponegde se očekuju i grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Maksimalna temperatura biće od 23 do 29°C. 

Read 156 times

 

Podržite Internet Magazin K-013