MOŽDA STE SANJALI... ? Verenički prsten

Možda ste sanjali VERENIČKI PRSTEN?

Da li ste se preznojavali ili ste skakali od sreće?

Pravo da vam kažem, ja koja se na javi preznojavam i cvokoćem od straha pri pomisli na verdbu i brak, pre neko veče kad sam sanjala da u ruci držim kutijicu, i to crvenu, sa srebrnim (ili je to bilo belo zlato, hmmm... ) vereničkim prstenom, dakle, bila sam zaprošena, bila sam veoma srećna.

Ono što želim da kažem je da podsvesno. šta god na svesnom nivou mislili o tome i želeli po tom pitanju, priželjkujete sličan momenat. Može biti da preispitujete svoje odluke i želje kao i namere, očekivanja i uverenja, na tom polju. Za mene je to bio lep san. Nadam se da je i vama.  U tom snu nisam znala od koga je, možda sam se zato i obradovala- faktor iznenađenja.

Sanovnik kaže da ukoliko ste primili prsten, očekuju vas zaruke, bračna sreća i trajnije veze na emocionalnom planu. Gubitak prstena znači gubitak i prethodno navedenih stvari.

Kad sam bila mlađa, svaki put kad bih pročitala značenje svog sna koje bi se ispostavilo kao loše, bila sam pod stresom danima. Sada shvatam da nema dobrog ni lošeg sna, a samim tim ni jave.

Ono što postoji su promene. Po prirodi se plašimo promena odnosno izlaska iz naše zone komfora, neizvesnosti. Lakše nam je da budem na poznatom, sigurnom, nego da doživimo novo i verovatno bolje po nas.

Bojimo se da rastemo.

I kad se dešava nešto što nam nije prijatno i realno nije dobro, to je najličje dobroga - mogućnost da unapredimo i poboljšamo svoj život.

Mislite o tome.

(T. Vasić)

Pročitano 2367 puta Poslednji put izmenjeno utorak, 25 decembar 2018 09:57


Konoba32Konoba32Konoba32

Ostavi komentar

K2_COMMENT_FORM_NOTES

-------------------