MOŽDA STE SANJALI ... ?- Đon od cipela- obuće

Možda ste sanjali ĐON OD CIPELA- OBUĆE?

Bez inspiracije sam šta je po sredi. Možda vam je obraz kao đon, pa gledate koga ste poslednjeg nagazili. Možda su vam potrebne nove cipele.

Zanimljivi su snovi o cipelama mada je ovde akcenat na đonu. Negde mislim da imaju najviše veze sa našim osećajem sigurnosti i prijatnosti u spostvenoj koži.

Zašto sam takvog mišljenja?

Imala sam par puta snove o cipelama.

Kada sam nosila stare cipele ili pohabane, pocepane, čak, osećala sam se inferiorno, bilo me je stid i htela sam da se sakrijem da me niko ne vidi. Sasvim je druga priča bila kada bih nosila nove cipele. Ovo me je navelo da razmislim o tome zašto se neko ne bi osećao prijatno u svojoj koži, čak i ako nosi stare, pohabane, pocepane cipele.

Zašto bi se neko osećao loše ako nosi nešto staro ili pocepano?!

Šta to govori o njemu?!

Da je i on sam loš?!

Zamislite da se uvek osećate, ne lepo, prelepo u svojoj koži s kim god bili, gde god bili, šta god nosili na sebi ili sa sobom!

Vredi misliti o tome.

Sanovnik kaže da je pred vama putovanje, promena boravka, mukotrpan posao gde je potrebno mnogo truda da bi se postigao cilj.

Hm... šta bi bio mukotrpan posao?

Kao što možete da primetite, sebi ovakva pitanja možete da postavljate u nedogled.

Šta bi značilo mnogo truda?

Što se više trudite oko nečega, to više cenite i na kraju se osećate izvanredno. Bitno je putovanje, a ne cilj, jer do cilja ne znate da li ćete stići iz mnogo razloga.

Zato uživajte u svom putovanju.

(T. Vasić)

Pročitano 1182 puta Poslednji put izmenjeno utorak, 25 decembar 2018 09:57


Konoba32Konoba32Konoba32

Ostavi komentar

K2_COMMENT_FORM_NOTES

-------------------