Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website ' 013 ' - Kratki komentari, aforizmi i osvrt na pančevačku svakodnevnicu #31 - | K-013 Portal
aleksandar čotrić, aforizmi

' 013 ' - Kratki komentari, aforizmi i osvrt na pančevačku svakodnevnicu #31U nastavku naše prepoznatljive rubrike "013" pročitajte nove aforizme i kratke komentare uz osvrt na pančevačku svakodnevnicu. Piše: Aleksandar Čotrić.

NACIONALNA KLASA

Neke televizije sa nacionalnom frekvencijom su nacionalna sramota.

BUĐENJE

Bolje je probuditi zver u čoveku, nego čoveka u zveri.

GREŠKA

Labud je nedavno greškom sleteo na avionsku pistu u krugu fabrike aviona „Utva“ u Pančevu. Verovatno je od piste mislio da je labudovo jezero.

 

PLOVILA

U Pančevu je ove sezone registrovano mnogo više plovila na Tamišu. Sad ostaje da se vidi da li će njihovi vlasnici isplivati i iz dugova.

IZVEŠTAJ

„Napadaju nas sa zemlje, vode i vazduha. Nasrću na nezaštićene i nenaoružane civile. Za sade nemamo nikakva efikasna odbrambena sredstva“ - tako glasi izveštaj sa prve linije fronta pored Tamiša u borbi protiv rojeva smrdibuba.

ODMOR

Neki Pančevci koji se ovih dana vraćaju sa mora bili su na – jesenovanju.

ULOGE

Branislav Lečić je ostvario više zapaženih uloga, od kojih se ističu glavne u: “Specijalnom vaspitanju“, „Sivom domu“, „Tri karte za Holivud“, „Profesionalcu“... i epizodne u Demokratskoj stranci, LDP-u, Mojoj Srbiji, Demohrišćanskoj stranci...

loading...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.