fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

klub d20, drustvene igre

Klub „d20“: Imamo arkadu jedini u gradu!

Želimo na trenutak da izađemo iz okvira predstavljanja igara koje se nalaze na policama kluba "d20" i da Vam skrenemo pažnju na još jednu „stvar“ koja bivstvuje u našim prostorijama.

Reč je o sada već mitskoj pojavi kojoj se gubi svaki trag krajem prošlog milenijuma.

Vešte ruke, mnogo entuzijazma mladića koji je zadužen za kreativna rešenja enterijera samog kluba i uz pomoć naših prijatelja sa istoka kojima je ostao u pameti ovaj predmet, poslavši nam neophodne delove, napravljena je ARKADA!

Priložena slika će starije generacije podsetiti na ovaj izvor zabave koji je harao devedesetih godina, a mlađe će shvatiti da nije neophodan NASA kompjuter za dobar provod.

Šala na stranu, ubacite žeton i uđite u dvodimenzionalni svet birajući svoje heroje koji će prelaziti nivoe i vašu sreću dovesti do stanja egzaltacije!

Kada klub bude ponovo ušao u normalan režim rada, arkada je više nego dovoljan razlog da dođete do do nas i okušate svoju spretnost igrajući neku od mnogobrojnih igara.

(promo)

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.