fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

društvene igre, forbidden island, klub d20

Klub "d20" vas uvodi u svet društvenih igara: FORBIDDEN ISLAND

Jedna grupa igara se pokazala kao odličan način da se novi ljudi uvedu u hobi. U pitanju su igre u kojima svi igrači igraju zajedno protiv igre.

Dobra strana ove vrste igara je što ne postoji pritisak na novim igračima, budući da su one uglavnom intuitivne i zahtevaju dogovor svih za stolom. Od ovakvih igara najbolja za početnike je Forbidden island. Igrači moraju da skupe dragocene predmete i da pobegnu sa ostrva koje tone.

Ukoliko igrači uspeju da odrade šta je potrebno svi pobeđuju. Ukoliko igrači ne uspeju - svi gube. Ovo je odličan mehanizam koji jača osećaj zajedništva među onima koji igraju.

Šta god da se desi tokom partije igrači će morati da odlučuju kao ekipa. U ovakvoj situaciji novi igrači mogu lako da se snađu, jer je njihovo mišljenje podjednako bitno kao i mišljenje iskusnijih igrača.

S druge strane, iskusniji igrači mogu da posavetuju one manje iskusne šta i kako treba da rade.

Na taj način novi igrači stiču samopouzdanje da se oprobaju u složenijim igrama i igrama u kojima će imati suparnike.

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.