Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Klub 'd20' vas uvodi u svet društvenih igara: 'Love letter' - | K-013 Portal
društvene igre, igra love letter, d20

Klub 'd20' vas uvodi u svet društvenih igara: 'Love letter'


Poprilično smo zašli u svet društvenih igara. U prethodnih nekoliko članaka pričali smo o nešto jednostavnijim igrama, takozvanim kartičnim „zavrzlamama“.

Šala na stranu, reč je o veoma interesantnom polju društvenih igara, a kada o tome govorimo, nezaostavna igra je „Love letter“. Pre svega, da biste bili uspešni u ovoj igri, morate biti spremni na rizik, da donosite pametne zaključke i naravno da Vas prati sreća.

Pravila igre su sledeća…

Vaš cilj je da svoje ljubavno pismo ostavite u ruke princeze Anete, dok odbijate pisma od konkurentskih udvarača. Sa špila od samo 16 karata, svaki igrač počinje sa samo jednom kartom u ruci, jedna se uklanja iz igre. Na potezu izvlačite jednu kartu i igrate jednu kartu, pokušavajući da razotkrijete druge i izbacite ih iz igre. Moćne karte dovode do ranih uspeha, ali vi ujedno postajete i meta. Međutim, ukoliko se predugo oslanjate na slabije karte, velike su šanse da će Vaše pismo da bude bačeno u vatru.

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

loading...