fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

klub d20, drustvene igre, drustvena igra Overtime

Klub „d20“ vas uvodi u svet društvenih igara: „Overtime“

Kada je gazda za sutra svima dao gomilu zadataka, nema mnogo izbora nego ostati prekovremeno. Svi žele da idu kući i postaraće se da to oni prvo učine!

U „Overtime“, igrači preuzimaju uloge kancelarijskih radnika, pokušavajući da završe svoje zadatke i odu kući. Svi počinju kao Prosečni Džo, kao običan radnik, ali kako se prilike budu pojavljivale, možete pokazati svoju prirodu tako što ćete postati jedan od narednih stereotipa: ortak iz kancelarije, zabušant ili dosadni energetski vampir!

Budite prvi igrač koji će se rešiti svih karata sa zadacima za pobedu: to možete postići napornim i poštenim radom, ili biti sumnjiv i preneti sve zadatke ostalim igračima…odigrajte dobijene karte na najbolji mogući način! Naravno, gazda prati sve što se dešava, zato pažljivo planirajte.

„Overtime“ je satirična igra koja se po svemu odnosi na poznate realne životne situacije koje ljudi svakodnevno doživljavaju, ali u vidu zabavne i takmičarske igre. Sat otkucava i ako nijedan igrač ne uspe da završi svoje zadatke do ponoći, odnosno kada prođe osmo deljenje, niko neće pobediti.

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.