fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

drustvena igra pandemic, klub d20

Klub „d20“ vas uvodi u svet društvenih igara: „Pandemic“

Tokom pandemije je izbilo nekoliko virulentnih bolesti istovremeno širom sveta! Igrači su specijalisti za borbu protiv bolesti čija je misija lečenje žarišta bolesti dok istražuju lekove za svaku od četiri kuge pre nego što stvar izmakne kontroli.

Tabla za igru prikazuje nekoliko glavnih centara stanovništva na zemlji. Na svakom koraku igrač može da koristi do četiri akcije za putovanje između gradova, lečenje zaraženih populacija, otkrivanje leka ili izgradnju istraživačke stanice. Špil karata pruža igračima ove sposobnosti, ali među njima postoje EPIDEMIC karte koje ubrzavaju I intenziviraju aktivnost bolesti. Drugi, odvojeni špil karata kontroliše “normalno” širenje infekcija.

Preuzimajući jedinstvenu ulogu unutar tima, igrači moraju da planiraju svoju strategiju kako bi se udružili sa snagom svojih specijalista da bi pobedili bolest. Na primer, “stručnjak za operacije” može da igradi istraživačke stanice koje su potrebne za pronalaženje lekova za bolesti I koje omogućavaju veću mobilnost između gradova; naučniku su potrebne samo četiri karte određene bolesti da bi je izlečio umesto normalnih pet-ne zaboravite da se bolesti brzo šire I vreme ističe. Ako se jedna ili više bolesti šire bez oporavka ili ako previše vremena prođe, svi igrači gube. Ako izleče četiri bolesti, svi pobeđuju.

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.