Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Klub „d20“ vas uvodi u svet društvenih igara: „Quizoo“ - | K-013 Portal
drustvene igre, klub d20, drustvena igra quizoo, quizoo

Klub „d20“ vas uvodi u svet društvenih igara: „Quizoo“


Vaše zanje o životinjama biće testirano iznova I iznova u igri Quizoo, brzopotezna igra u kojoj vi želite da saznate koja je životinja najveća, najteža, najbrža I životinja koja najduže živi.

Da biste počeli, promešajte špil od 60 karata. Prednji deo svake kartice prikazuje 3-5 životinja od ukupno 20 tipova; na zadnjoj strani je prikazan jedan o četiri simbola + ili -. Runda se sastoji od nekoga ko okreće okreće gornju kartu da bi otkrio životinje na toj kartici I simbol na vrhu špila.

Ako je otkriveno srce +, na primer, vi morate da imenujete životinju sa najdužim životnim vekom, ako je srce -, onda životinju sa najkraćim životnim vekom, ako je u pitanju štoperica +, onda najbržu, itd...

Ako imenujete ispravno životinju, zadržite otkrivenu karticu; ako ne, vratite jednu od vaših već prikupljenih karata na dno špila zajedno sa tom karticom. Ko prvi sakupi osam karata, poneđuje!

Da biste povećali izazov, možete otkriti dve karte na početku svake runde, dajući svima više životinja od kojih mogu da biraju.

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

loading...