fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

drustvene igre, klub d20, drustvena igra sushi go

Klub „d20“ vas uvodi u svet društvenih igara: „Sushi Go!“

U super brzoj igri sa kartama zvanoj „Sushi Go!“, vi jedete u suši restoranu i pokušavate da zgrabite najbolju kombinaciju suši posuđa dok vam drugi zvižde i ometaju vas.

Osvojite poene za sakupljanje najviše suši rolni ili pravljenje kompleta sašimija. Umočite omiljeni nigiri u wasabi da utrostručite njegovu vrednost! A kada sve pojedete, završite obrok sa svim pudingom koji imate! Ali pazite koji suši dozvoljavate prijateljima da uzmu; jer je to možda upravo ono što im treba da pobede!

„Sushi go!“ uzima mehanizam igre sličan igri „Fairy Tale“ i 7 „Wonders“ i prilagođava ga za igru koja traje dvadeset minuta i koju svako može da igra. Iz dinamike „izvuci i prođi“ u ovoj igri se izvlači maksimum, a dok se pravila svode na minimum.

Kao što vidite iz nekoliko prvih ruku karata, morate brzo da procenite smer igre i da odlučite na koju vrstu sušija ćete da idete. Zatim, na svakom koraku ćete morati da odmerite koje karte ćete da zadržite, a koje da prenesete.

Različite kombinacije bodovanja omogućavaju neke pametne poteze i gadne blokade. Iz kruga u krug, takođe morate da pripazite na cilj da imate najviše puding karata na kraju partije!

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.