fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

Tesla vs. Edison - War of currens, drustvene igre

Klub 'd20' vas uvodi u svet društvenih igara: 'Tesla vs. Edison - War of currens'

I ispred Vas se nalazi igra koja će uneti ostrašćenost jer se u njoj sučeljavaju između ostalog dvojca velikana nauke Tesla i Edison. Mislimo da nam je svima jasno na čijoj ćemo strani da budemo.

Šala na stranu, reč je o brzopoteznoj igri u kojoj se bavite izgradnjom, ekonomskim pitanjima, a sama igra se fokusira na pronalaske i industriju u jednom burnom periodu krajem devetnaestog veka. Igra je jednostavna za učenje i prikladna je za sve igrače starije od 14 godina.

Nikola Tesla, Tomas Edison i još trojica pronalazača bore se ko će biti upamćen kao čovek koji je doneo „svetlost međ ljude“. Doprinoseći inovacijama u proizvodnji i isporuci svetlosne energije, vi takođe promišljate investiranje u tehnologiju jednosmerne struje ili kasniju, ali mnogo bolju, naizmeničnu struju.

Igrači kontrolišu malu grupu legendarnih ličnosti iz perioda Rata struja, svaki se rangira po pronalascima, inženjerstvu, finansijama i odnosu sa javnošću.

Novac koji koristite da biste sve ovo ostvarili je ograničen, igrači moraju čak da se bave i prodajom akcija svojih kompanija, a sve sa ciljem da bi uspeli. Ali budite pažljivi, pobednik je onaj čije akcije na kraju partije imaju najveću vrednosti.

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.