Klub 'd20' vas uvodi u svet društvenih igara: 'Tesla vs. Edison - War of currens' -
Tesla vs. Edison - War of currens, drustvene igre

Klub 'd20' vas uvodi u svet društvenih igara: 'Tesla vs. Edison - War of currens'

I ispred Vas se nalazi igra koja će uneti ostrašćenost jer se u njoj sučeljavaju između ostalog dvojca velikana nauke Tesla i Edison. Mislimo da nam je svima jasno na čijoj ćemo strani da budemo.

Šala na stranu, reč je o brzopoteznoj igri u kojoj se bavite izgradnjom, ekonomskim pitanjima, a sama igra se fokusira na pronalaske i industriju u jednom burnom periodu krajem devetnaestog veka. Igra je jednostavna za učenje i prikladna je za sve igrače starije od 14 godina.

Nikola Tesla, Tomas Edison i još trojica pronalazača bore se ko će biti upamćen kao čovek koji je doneo „svetlost međ ljude“. Doprinoseći inovacijama u proizvodnji i isporuci svetlosne energije, vi takođe promišljate investiranje u tehnologiju jednosmerne struje ili kasniju, ali mnogo bolju, naizmeničnu struju.

Igrači kontrolišu malu grupu legendarnih ličnosti iz perioda Rata struja, svaki se rangira po pronalascima, inženjerstvu, finansijama i odnosu sa javnošću.

Novac koji koristite da biste sve ovo ostvarili je ograničen, igrači moraju čak da se bave i prodajom akcija svojih kompanija, a sve sa ciljem da bi uspeli. Ali budite pažljivi, pobednik je onaj čije akcije na kraju partije imaju najveću vrednosti.

TV PROGRAM Srbija, današnji tv program