fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

klub d20, drustvene igre

Klub „d20“ vas uvodi u svet društvenih igara: „The Bridges of Shangri-La“

U igri koja je ispred Vas, Vi se nalazite u misterioznoj i izolovanoj utopiji ugneždenoj visoko u planinama gde počinje čudna borba za dominaciju.

Nekada mirni i komšijski, gospodari konkurentskih planinskih naroda obučavaju svoje učenike i šalju ih preko mostova da kontrolišu susedna sela. Da bi preuzeli kontrolu nad selom, učenici moraju da se okupe u neugodne saveze, bez obzira na njihovo plemensko poreklo. Na kraju studenti i sami postanu masteri, obuče nove učenike i šire se na druga sela.

Postoji jedna stvar koju svaki učenik mora da ima na umu dok putuje od sela do sela-mistične moći Šanri-La misteriozno uzrukuju rušenje mostova, razdvajajući sela zauvek. Jedno ključno pitanje odlučiće pobednika: ko će kontrolisati najviše mastersa u Šangri-La?

Igrači preuzimaju uloge vođe određenog plemena. Vodi se bitka oko praznih sela i grači moraju brzo da napune ta sela svojim plemenskim vođama. Dok igrači pomeraju plemenske vođe iz jednog sela u drugo, oni ne smeju postati preslabi jer rizikuju da budu pobeđeni od vođa suprostavljenih plemena. 

Krajnji cilj igre je da imamo najviše lidera na tabli na kraju partije, reč je o apstraktnoj igri sa mnogo opcija i napeta je do samog kraja.

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.