Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website E-SPORT - | K-013 Portal
esport, srbija, sese

Od 24. avgusta do 4. Septembra 2023. godine najveštiji esportisti širom sveta okupiće se u našem komšijskom Jašiju, gde će se boriti za titulu najbolje esports nacije i deo nagradnog fonda od 500.000 dolara. Na ovom prestižnom događaju će naravno učestvovati i Srbija koja se na svetskom esports prvenstvu takmiči od njegovog osnivanja, tačnije 12. godina.

esports sampionat bali, srbija

Svetski Esports Šampionat u organizaciji Međunarodne Esports Federacije (IeSF) danas je otvoren svečanom ceremonijom koja nikoga nije ostavila ravnodušnim. Od 2. do 10. decembra, najbolji esportisti sveta će odmeriti snage u Indoneziji na prelepom ostrvu Bali, gde će se boriti za titulu svetskog šampiona, impozantni trofej, kao i veliki nagradni fond od pola miliona dolara.

games con 2022, beograd

Beogradski sajam je proteklog vikenda bio “svet u malom” bar kada je sektor gejminga u pitanju. Nakon dvogodišnje pauze zbog Covid pandemije, Games.Con, najveći i najpoznatiji gejming događaj u regionu ugostio je, razmrdao i oduševio desetine hiljada posetilaca različitih uzrasta koji su ushićeno šetali od štanda do štanda i uživali  u mnoštvu najkvalitetnijeg sadržaja koji su organizatori marljivo pripremali mesecima unazad.