PlayCon Winter je stigao! Saznajte aktuelna dešavanja sa domaće gejming scene
playcon winter, regionalni skup gejming zajednice

PlayCon Winter je stigao! Saznajte aktuelna dešavanja sa domaće gejming scene
montekristo 0507


PlayCon Winter 2021, regionalni skup gejming zajednice održaće se ovog vikenda 27. i 28. novembra online putem Play! Youtube kanala.

Prisustvo na skupu je potpuno besplatno oba dana i sva predavanja ćete moći pratiti od 12 časova pa do kasno popodne.

PlayCon Winter u dva dana vikenda donosi bogat program, predavanja, brojne zanimljivosti i onlajn panele. Veterani gejming sveta sa ovih prostora će podeliti svoja iskustva stvaranja video igara i pružiti bitne savete za početak rada na video igri, a biće otkriveni i neki novi detalji popularnih naslova sa ovih prostora kao što su Scorn i Going Medieval. Viktor Popović iz studija Funcom će govoriti o svom globalnom iskustvu i lekcijama koje je stekao radom u gejming industriji preko grane.

Pobednici prošlogodišnjeg indie programa će na PlayCon Winter biti u ulozi predavača i otkriće kako projekat Sol Invictus stoji godinu dana kasnije. A saznaćete nešto više i o prvoj PlayCon besplatnoj školi programiranja za učenike 7. i 8. razreda koja se realizuje narednih nedelja.

Tu je i nezaobilazno takmičenje indie developera koje će pobedniku doneti nagradu od 5000$ za dalji razvoj projekta. Svi detalji i pravila oko proglašenja pobednika biće izneti na konferenciji.

U nastavku se nalazi finalni raspored predavanja i panela.

playcon winter, regionalni skup gejming zajednice

playcon winter, regionalni skup gejming zajednice

Organizator Play!, koji stoji iza digitalnog mesečnika Play!Zine, sprema još iznenađenja i objava vezanih za PlayCon u narednim nedeljama. Pratite zvanični sajt, kao i Facebook, Instagram i Twitter stranice za sve novosti o događaju.

 


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


BESPLATNE ONLINE IGRICE

UKUS FEST 4. - 5. decembar u BIG PANČEVO

Školica sporta Fit Happy Kids

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

pancevo jooble