Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Završen Games.Con 2022! Nezaboravna gejming zabava za desetine hiljada posetilaca uzrasta od 3 do 103! - | K-013 Portal

Završen Games.Con 2022! Nezaboravna gejming zabava za desetine hiljada posetilaca uzrasta od 3 do 103!

games con 2022, beograd

Beogradski sajam je proteklog vikenda bio “svet u malom” bar kada je sektor gejminga u pitanju. Nakon dvogodišnje pauze zbog Covid pandemije, Games.Con, najveći i najpoznatiji gejming događaj u regionu ugostio je, razmrdao i oduševio desetine hiljada posetilaca različitih uzrasta koji su ushićeno šetali od štanda do štanda i uživali  u mnoštvu najkvalitetnijeg sadržaja koji su organizatori marljivo pripremali mesecima unazad. 

Turniri, takmičenja, giveaway, novosti, gejming, anime, pop kultura, đuskanje, tehnika i tehnologija spojili su se u hali 1 i hali 2 i učinili da ovogodišnji Games.Con bude jedan od najuspešnijih ovogodišnjih manifestacija, na radost i oduševljenje svih.

Najveće interesovanje je kao i uvek bilo za esport i bordgame turnire za koje se prijavilo preko 3.000 takmičara, ali ništa manje pažnje publike nisu dobili ni Cosplay revija, Airsoft, trka dronova, mačevanje, laser tag,  virtuelna realnost, Stress Out soba i mnoge druge. 

 A9 0044

“Organizovanje ovakvih manifestacija iziskuje puno truda, energije i strpljenja. Ali pop kultura i igra, baš kao i kultura predstavljaju suštinsku potrebu čoveka i nakon svake manifestacije, kada se dese brojne interakcije posetilaca, proizvođača, content makera, publishera i mnogih drugih, osećamo da je jedna misija ispunjena, a i da su posetioci proveli jedan nezaboravan dan sa nama. I tako bude svaki put.” rekao je Boško Đorđević, programski direktor i idejni tvorac ove manifestacije.

On je dodao i da, kada je pre 8 godina, još kao pozorišni reditelj došao na ideju da se pokrene ovaj festival, nije mogao ni da sanja da će  biti ovoliko masovan.

 A747452

Games.CON je i ove godine ugostio gejmere, jutjubere, tiktokere, malce, tinejdžere a i one malo starije i svako od njih će se složiti u jednom – za nama je neponovljiv događaj kojem se radujemo i sledeće godine.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Najnovije: Na portalu

Big PA Ukus Fest 03 460x600 

grupa pancevo

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city