Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Feljton "Oči u oči sa političkom korupcijom" ekskluzivno na K-013 portalu - | K-013 Portal

Feljton "Oči u oči sa političkom korupcijom" ekskluzivno na K-013 portalu

oci u oci sa politickom korupcijom, feljton, sinisa jankovic

Portal K-013 najavljuje objavljivanje publikacije „Oči u oči sa političkom korupcijom“ autora Siniše Jankovića iz Pančeva. U narednom periodu, kao feljton objavićemo najzanimljivije delove iz publikacije, koja je pisana u prvom licu jednine kao autentično kazivanje člana bivše tzv. Radne grupe MUP-a za 24 sporne privatizacije. Autor je bio član navedene Radne grupe MUP-a i šef tima koji su činili policijski inspektori iz Pančeva i Čačka.

Čitaoci portala K-013 imaće priliku da prepoznaju mnoge svoje sugrađane sa obe strane zakona, i da vide zbog čega je ta priča i dalje aktuelna iako se smatra odavno završenom. Autor smatra, da sve dok građani ne shvate da imaju moć i dok je ne upotrebe, ta, a ni mnoge druge korupcije priče, neće biti završene.

Autor u uvodnom delu kaže:

„Ovo nije teorija ni ogled, ovo nije fikcija ni fantazija, ovo se ne dešava drugima ni daleko od nas. Ovo je živi društveni, kriminalistički i politički fenomen. Realno je i dešava se nama, sada i ovde. Toliko je realno da neki od Vas to na svojoj koži manje, a neki više osećaju. Naravno, dobar procenat je i onih kojima ovo zlo ide na ruku te u njemu ostvaruju svoje najveće uspehe, blagostanje i ličnu sreću.“

Publikacija je realizovana u okviru projekta „Suprotstavljanje političkoj korupciji u Srbiji na primeru Radne grupe MUP-a za 24 sporne privatizacije“ koji je realizovala organizacija civilnog društva Institut za istraživanje korupcije Kareja iz Pančeva, uz podršku Fondacije za otvoreno društvo, Srbija.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS