FILM Angry Birds 2 od 17. avgusta u bioskopima -

FILM Angry Birds 2 od 17. avgusta u bioskopima

pancevo, beograd, novi sad

Petar Strugar, Boris Milivojević, Stefan Bundalo, Slobodan Tešić, Nebojša Ljubišić, Isidora Minić, Tamara Dragičević, Bojan Perić..… samo su neka od glumačkih imena koja su učestvovala u sinhronizaciji animiranog hita „Angry Birds Film 2“ koji se može gledati od 17. avgusta u bioskopima.

 

„Angry Birds Film 2″ je ekranizacija jedne od najpopularnijih video igara svih vremena, a svoj prvi filmski uspeh ostvarila je 2016. godine kada su Petar Strugar, Boris Milivojević, Slobodan Tešić i Stefan Bundalo po prvi put pozajmili svoje glasove najdražim likovima – Crvenom, Žutom, Leonardu i Bombi i osvojili gledaoce.

Petar Strugar koji je pozajmio glas Crvenom kaže da animirani film o večnom ratu svinja i ptica nije samo akcija i zabava, iako u tome obiluje, nego i film koji u sebi sadrži mnoge životne i edukativne poruke namenjene najmlađima, ali i onima nešto starijima.

Reditelj sinhronizacije Vladimir Marković Looney ubraja iskustvo rada na filmu među zabavnija snimanja u životu.

„Dobili smo toliko ludu sinhronizaciju i mogu da obećam veselih i nasmejanih 90 minuta i deci i roditeljima. Ovo je sinhronizacija sa rekordnim brojem influensera i pevača koji su se fantastično snašli, dok glumci iz prvog dela standardno briljiraju u ulogama. Nadam se da će drugi deo biti još popularniji, jer su svi dali svoj maksimum“ kazao je Marković.

Rat između ptica i prasića u filmu „Angry Birds Film 2“ je iznenada prekinut sa pojavljivanjem treće, zajedničke, opasnosti. Naši poznati junaci Crveni, Žuti i Bomba susreću se s potpuno novim neprijateljem koji želi da preuzeme ostrvo.

U novonastaloj situaciji, ptice i prasići moraju po prvi put da sarađuju, jer jedino udruženim snagama mogu da pobede pretnju koja im se približava.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

RADIO K-013 PLAY

RADIO K-013 PLAY uživo

meridian1500

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

meridianApsolutnih100

pancevox

pancevo jooble

vakcinacija baner 2020

Domaci recepti