FILM Angry Birds 2 od 17. avgusta u bioskopima -

FILM Angry Birds 2 od 17. avgusta u bioskopimamontekristo 0507


pancevo, beograd, novi sad

Petar Strugar, Boris Milivojević, Stefan Bundalo, Slobodan Tešić, Nebojša Ljubišić, Isidora Minić, Tamara Dragičević, Bojan Perić..… samo su neka od glumačkih imena koja su učestvovala u sinhronizaciji animiranog hita „Angry Birds Film 2“ koji se može gledati od 17. avgusta u bioskopima.

 

„Angry Birds Film 2″ je ekranizacija jedne od najpopularnijih video igara svih vremena, a svoj prvi filmski uspeh ostvarila je 2016. godine kada su Petar Strugar, Boris Milivojević, Slobodan Tešić i Stefan Bundalo po prvi put pozajmili svoje glasove najdražim likovima – Crvenom, Žutom, Leonardu i Bombi i osvojili gledaoce.

Petar Strugar koji je pozajmio glas Crvenom kaže da animirani film o večnom ratu svinja i ptica nije samo akcija i zabava, iako u tome obiluje, nego i film koji u sebi sadrži mnoge životne i edukativne poruke namenjene najmlađima, ali i onima nešto starijima.

Reditelj sinhronizacije Vladimir Marković Looney ubraja iskustvo rada na filmu među zabavnija snimanja u životu.

„Dobili smo toliko ludu sinhronizaciju i mogu da obećam veselih i nasmejanih 90 minuta i deci i roditeljima. Ovo je sinhronizacija sa rekordnim brojem influensera i pevača koji su se fantastično snašli, dok glumci iz prvog dela standardno briljiraju u ulogama. Nadam se da će drugi deo biti još popularniji, jer su svi dali svoj maksimum“ kazao je Marković.

Rat između ptica i prasića u filmu „Angry Birds Film 2“ je iznenada prekinut sa pojavljivanjem treće, zajedničke, opasnosti. Naši poznati junaci Crveni, Žuti i Bomba susreću se s potpuno novim neprijateljem koji želi da preuzeme ostrvo.

U novonastaloj situaciji, ptice i prasići moraju po prvi put da sarađuju, jer jedino udruženim snagama mogu da pobede pretnju koja im se približava.

Šerujte ovu vest na vaše profile i tako pomozite da opstanemo. Unapred zahvalni.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.