Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website HUREM DOLAZI U BEOGRAD! Glumica otvara Festival turskog filma - | K-013 Portal

HUREM DOLAZI U BEOGRAD! Glumica otvara Festival turskog filmaTurski filmski festival biće održan u Beogradu od 19. do 23. marta, gde će biti prikazani filmovi poznatih turskih reditelja.

pancevo, beograd, novi sad

Pored festivala, turska ambasada je spremila i bogat muzičko kulturni program kako bi približila beogradskoj publici kulturu svoje zemlje.

Među turskim zvanicama naći će se i naša pevačica Elma Hrustić koja je rado prihvatila poziv minstarstva kulture iz Ankare. Pored Elme, na festivalu će se pojaviti i popularna turska glumica Merjem Uzerli koju je publika zavolela po ulozi Hurem, ona će sva svojim kolegama otvoriti i zvanično turski filmski festival i našoj publici predstaviti svoj novi film, pod nazivom „Košnica“.

Organizatori festivala su se ove godine potrudili da beogradska publika uživa, pored turske kinematografije, i u kulturno muzičkom programu koji predstavlja ovu zemlje.

Merjem Uzerli je bo­ra­vi­la u Sr­bi­ji 2015, kad je zbog ulo­ge su­l­ta­ni­je u seriji „Sulejman Veličanstveni“ bi­la veo­ma po­pu­lar­na.

(Vojvodinaonline, foto: Skrinšot)

loading...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.