Najnoviji filmovi "Diznija" u domaćim bioskopima -

Najnoviji filmovi "Diznija" u domaćim bioskopima

MCF MegaCom Film postao je zvanični distributer filmova kompanije "Volt Dizni" za bioskopsku distribuciju u Srbiji i Crnoj Gori, počevši od 4. maja. Film “Mulan”, od priznate autorke Niki Karo, biće prvi Diznijev naslov pod okriljem i u distribuciji MCF-a.

U iščekivanom filmu oživljava se priča o kineskoj legendarnoj ratnici Mulan. Neustrašiva devojka rizikuje sve zbog ljubavi prema porodici i otadžbini kako bi postala jedna od najvećih ratnika koje je Kina ikad videla.

Iako planiran za mart, novi bioskop termin predviđen je za 23. jul.

Drugo filmsko ostvarenje koje stiže krajem leta je film “Empty Man”.

Ova horor priča bazirana na istoimenom stripu, prati bivšeg policajca koji iznenada dolazi do stravičnog otkrića.

Nekoliko zanimljivih igranih naslova biće prikazano ove jeseni, a prvi od njih je "The King's Man: Početak", kao treći deo Kingsman franšize koji uključuje nova, dobro poznata glumačka lica - Rejfa Fajnsa i Džemu Arterton.

Poslastica za anglofile i sve one koji vole duhovita prepucavanja i krvavu akciju naći će se u bioskopima od 17. septembra.

Sledi film "Smrt na Nilu" Keneta Brane, koji je režirao i glumio u adaptaciji “Ubistvo u Orijent Ekspresu” iz 2017. godine, a sada se vraća univerzumu dobro poznatih misterija Agate Kristi.

Petog novembra, stiže prvi film iz Marvel studija, "Crna udovica", sa Skarlet Johanson u glavnoj ulozi.

Komedija proslavljenog reditelja Vesa Andersona “The French Dispatch” pretenduje da bude ovogodišnji bioskopski hit.

Drama koja oživljava nekoliko priča iz časopisa koji je stvorio Amerikanac koji živi u izmišljenom gradu u Francuskoj, dolazi krajem novembra, a uloge tumače Kristof Valc, Bil Mari, Tilda Svinton i drugi.

Diznijeve animirani filmovi takođe će biti deo bioskopskog repertoara.

Animirana avantura “One and only Ivan” kao kombinacija akcije i specijalnih efekata naći će se u bioskopima od 20. avgusta, a bazirana je na istoimenoj knjizi za decu Katarine Eplgejt.

Od novembra novi film kompanije Pixar, animirana komedija “Duša”, obećava da će vas “povesti na put od ulica Njujorka do kosmičkih carstava, kako bi otkrili odgovore na najvažnija životna pitanja.

Dobitnik deset nagrada “Oskar”, uključujući i nagradu u kategoriji za najbolji film, "Priča sa zapadne strane", dobila je novu, savremenu verziju.

Režiser Stiven Spilberg i scenarista Toni Kušner uveli su novu generaciju u priču o nesrećnim ljubavnicima koji pokušavaju da ostanu zajedno uprkos stalnom ratu suprostavljenih bandi. Datum prikazivanja u bioskopima predviđen je za sam kraj godine, 24. decembar.

Raspored filmova distributerske kuće MCF MegaCom Film za sledeću godinu uključuje filmove iz studija Dizni, Dizni/Pixar, Marvel, LucasFilm, kao i Twentieth Century Studios and Searchlight Pictures.

(Tanjug)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

RADIO K-013 PLAY

RADIO K-013 PLAY uživo

meridian1500

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

meridianApsolutnih100

pancevox

pancevo jooble

vakcinacija baner 2020

Domaci recepti