Počelo snimanje novog Betmena -

Počelo snimanje novog Betmenamontekristo 0507


pancevo, beograd, novi sad

Scenarista i reditelj Met Rivs označio je službeni početak rada na filmu "The Batman".

Rivs se oglasio na Tviteru i u objavi prikazao fotografiju klape na kožnoj stolici, na kojoj piše naziv ovog filma. U opisu fotografije je naznačio da je prvi dan snimanja zvanično počeo. Rivs je tokom najranijih faza razvoja rekao da "ima ideje o priči, ali stvarno je važno samo započeti... morate započeti s jednim".

Za ulogu Brusa Vejna Rivs je izabrao zvezdu franšize filmova "Twilight" Roberta Patisona. Fatalnu Ženu mačku će u ovom filmu glumiti ćerka poznatog pevača Lenija Kravica, Zoi, a Kolin Farel će biti Pingvin.

Patinson je potpisao ugovor za tri filma za igranje Betmena počevši s ovim filmom.

Navodno će poznato Betmenovo odelo biti kao ni jedno koje se pojavilo na filmu do sada, ali će biti u obliku onoga što Betmenovi fanovi očekuju.

Izveštaj ukazuje da će Patinsonov Brus Vajn biti jedini odgovoran za izradu odela, što znači da neće imati sve one sprave i visoku tehnologiju, nego će umesto toga biti sastavljeno njegovim rukama i sposobnošću.

Za sada se samo zna da će se, kao i do sada, Betmen boriti protiv zločina koji pogađaju Gotam, a veliki deo Rivsovog pristupa i dalje ostaje nepoznat.

Novi Betman se snima pod radnim nazivom "Osveta". Film stiže u bioskope 25. juna 2021.

(Nezavisne)

Šerujte ovu vest na vaše profile i tako pomozite da opstanemo. Unapred zahvalni.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.