Snima se rimejk kultnog filma Sam u kući -

Snima se rimejk kultnog filma Sam u kući

pancevo, beograd, novi sad

Kompanija Dizni najavila je da će uskoro početi snimanje rimejka kultnog porodičnog filma „Sam u kući“ iz 1990. godine koji će biti prikazan na njihovom striming servisu Dizni +.

Izvršni direktor kompanije Bob Iger rekao je da se razmatraju i moguće nove verzije filmova „Noć u muzeju“, „Dnevnik Šonjavka“ kao i „Što više, to bolje“.

Dizni sada poseduje ove franšize nakon što je kupio filmski studio 20th Century Fox.

Nova striming usluga ove kompanije u SAD će biti lansirana u novembru, a očekuje se da u Evropu stigne sledeće godine.

Božićni klasik „Sam u kući“ sa Makolijem Kalkinom u ulozi Kevina Mekalistera, bio je veliki hit devedesetih godina koji je i danas gotovo nemoguće izbeći u sklopu televizijskih programa za vreme praznika.

Nije mnogo poznato šta će doneti rimejk filma, kao ni ko bi mogao da glumi dečaka Kevina ili slavne kradljivce, ali mnogi obožavaoci ovog klasika nisu oduševljeni time da dobije novu verziju. Mnogi su na Tviteru komentarisali da je prvi deo bio sjajan i da tri nastavka uopšte nisu bila potrebna, kao ni snimanje nove verzije.

Na ovoj društvenoj mreži oglasio se i sam Mekoli Kalkin koji je postavio urnebesnu fotografiju na kojoj sedi na kauču i jede, sa lap-topom u krilu, pored koje je napisao: „Ovako će zaista izgledati nova verzija filma ‘Sam u kući'“.

Još uvek nije objavljeno ko će glumiti u rimejku, ali iz kompanije Dizni kažu da se nadaju da će zadržati iste standarde i kreativnu disciplinu kao i original.pancevo, beograd, novi sad

TV PROGRAM Srbija, današnji tv programKomentre omogućio K-013.com