Deo ekipe filma "Južni vetar 2" večeras pred pančevačkom publikom
film juzni vetar 2, kulturni centar pancevo

Deo ekipe filma "Južni vetar 2" večeras pred pančevačkom publikom
montekristo 0507


Pančevačka premijera filma „Južni vetar 2 - Ubrzanje” reditelja Miloša Avramovića sa Milošem Bikovićem i Miodragom Radonjićem u glavnim ulogama, premijerno će biti prikazan večeras, 22. novembra u 19.30, u Dvorani Kulturnog centra Pančeva. Nakon projekcije publiku će pozdraviti deo ekipe filma u sastavu: Miloš Avramović, Miodrag Radonjić, Luka Grbić, Nenad Heraković, Anastasia Everall i Aleksandar Gligorić.

Film „Južni vetar 2 - Ubrzanje” režirao je Miloš Avramović, a igraju Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Predrag Miki Manojlović, Aleksandar Berček, Jovana Stojiljković, Mladen Sovilj i drugi.

UBRZANJE je punokrvni bioskopski triler, a sam naslov nastavka već ukazuje na još dinamičniji i produkciono zahtevniji film. Pun akcionih scena, neočekivanih zapleta, i još dramatičnijih obrta, nastavak Južnog vetra predstavlja avanturu, dramaturški kompleksniju i neizvesnu.

Akcija počinje nakon uvodne trećine i traje gotovo bez prekida do odjavne špice: svaka sledeća scena je zahtevnija i spektakularnija od prethodne. Sve to do finala koje pomera granice u produkciji, scenografiji, kaskadama.

UBRZANJE  prati karijeru harizmatičnog Petra Maraša (Miloš Biković), glave mafije iz beogradskog podzemlja, u nastavku priče biva prinuđen da se ponovo vrati na ulicu i okrvavi ruke kada njegov rođeni brat upadne u nevolju.

Fenomen  JUŽNI VETAR  u svom prvom delu iz 2018. godine uzdigao se na nivo blokbastera, koji je srušio sve rekorde kao najgledaniji igrani film za prethodne dve decenije na Balkanu i u svim državama nekadašnje Jugoslavije. Kako se kasnije razvio u TV seriju, neizbežno je postao i najgledanija TV serija sezone 2019/2020 u čitavom regionu.

Iza UBRZANJA stoje produkcije Režim i Telekom Srbija, u koprodukciji sa Archangel Digital Studios, Film District, Archangel Digital i Telefilm (Hrvatska).  

Karte po ceni od 350 dinara prodaju se na blagajni Kulturnog centra.


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

BESPLATNE ONLINE IGRICE

UKUS FEST 4. - 5. decembar u BIG PANČEVO

Školica sporta Fit Happy Kids

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

pancevo jooble