PANČEVO: U subotu, 18. septembra, BICIKLIJADA 03, čega će sve biti
biciklijada pancevo, rc mihajlo pupin pancevo

PANČEVO: U subotu, 18. septembra, BICIKLIJADA 03, čega će sve biti

Rotari klub “Pančevo - Mihajlo Pupin”, 18. septembra po treći put organizuje dobrotvorni biciklistički skup “BICIKLIJADA 03” pod sloganom “Biciklom do zdravijeg života”.

Okupljanje biciklista je u Pančevu, unutar „Barutana“ parka od 11 časova, koji je ujedno i jedan od najvećih parkova za ekstremne sportove u regionu. Tokom okupljanja vršiće se prijavljenje dece, osnovaca i srednjoškolaca za takmičenje na “Poligonu spretnosti” kao i prijava za takmičenje svih učesnika za “Najsporiju trku”.

Prijave se mogu vršiti i putem web sajta www.biciklijada.rs a broj prijava je ograničen.

Od 12 časova će svi prijavljeni učesnici krenuti u revijalnu vožnju centralnim ulicama grada Pančeva, stazom dužine 7 km, što je ujedno i glavno dešavanje. Staza je obezbeđena redarskom službom i nadležnima iz PU Pančevo.

Svim učesnicima su dostupni sponzorski paketi (majica, osveženje...). Kupovina paketa nije obavezna. Zbog vožnje kolovozom, u revijalnoj vožnji mogu učestvovati samo punoletne osobe i deca od 12 godina u pratnji roditelja.

Po završetku revijalne vožnje održaće se takmičenja na poligonu i trka u najsporijoj vožnji. Najboljima će biti dodeljene vredne nagrade. Učešce za takmičarski deo je besplatno.

Biciklijada je postala prepoznatljivi godišnji klupski događaj RC "Pančevo – Mihajlo Pupin" koji okuplja više stotina biciklista iz grada i okoline.

Novčane priloge, kao donatori, možete uplatiti na žiro-račun kluba broj:
205-178258-75, sa pozivom “Biciklijada 03”.
Kontakt osoba - organizacija: Vladimir Denčan, 0638111037
Kontakt osoba - fnansije: Igor Franc, 060 7007717Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.