Promocija romana „LOVIŠTE“ autorke Katarine Nikolić u Gradskoj biblioteci Pančevo
loviste, katarina nikolic, gradska biblioteka pancevo

Promocija romana „LOVIŠTE“ autorke Katarine Nikolić u Gradskoj biblioteci Pančevo
montekristo 0507


Promociju romana „LOVIŠTE“, autorke Katarine Nikolić biće održano u petak, 12. novembra 2021. u 19 časova u čitaonici Gradske biblioteke Pančevo.

„Lovište“ je intrigantan triler koji preispituje prošlost kao i okolnosti u kojima čovek ispoljava najmračnije strane svoje ličnosti. Osveta kao motiv, nerazjašnjeni odnosi, želja da se prevaziđu strahovi, košmari. I šta to znači u Lovištu? Šuma ne trpi oklevanja, život se nastavlja baš tamo gde je i stao. U Lovištu si uvek predator ili plen, jedan na jedan, potpuno sam. Svaki trenutak je novi preobražaj, patnja, život i smrt.

Katarina NikolićKatarina Nikolić rođena je u Pančevu 1988. godine. Diplomirala je dramaturgiju na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu 2011. godine. Kao koscenarista radila je na filmu „The Pond“ koji je 2021. godine premijerno prikazan u SAD-u. Koautorka je monodrame „Petar“ (2014) koja je igrana u zemlji i inostranstvu. Svoj prvi roman „Kazablanka“ napisala je sa devetnaest godina. Ubrzo su usledile i druge knjige, zbirke priča, filmski eseji. NJeni romani su filmični, gotovo scenaristički tačni, a mnogi sadrže i direktne aluzije na određene dogadjaje u okruzenju kao i poznate filmske naslove. Katarina isključivo piše u muškom rodu.

„Lovište“ je njen peti roman.


Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Napomena: Svi komentari koji budu kršili Uslove korićenja sajta neće biti objavljeni.

BESPLATNE ONLINE IGRICE

UKUS FEST 4. - 5. decembar u BIG PANČEVO

Školica sporta Fit Happy Kids

Praštanje uspeha, sportski magazin

pancevo city

PanPress

pancevox

pancevo jooble