fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

horoskop, maze u horoskopu

3 najveće maze u horoskopu, ako im ne posvećujete pažnju pobeći će

Njima je to najvažnije. Ukoliko niste spremni da im se posvetite bolje se ne upuštajte u ljubavnu vezu s njima. Ovim horoskopskim znacima je potrebno baš puno pažnje u vezi i ako je ne dobiju, pobeći će od vas…

Bik

Ljudima rođenim u znaku Bika treba najviše pažnje. Ipak, on je tu ljubav spreman i da vrati svom partneru. Njih nije sramota da obmotaju ruke oko svoje voljene osobe i svima pokažu koliko je vole, ali to očekuju i od nje. Bik je vrlo senzualan i, kao zemaljski znak, usmeren je na opipljive stvari poput dodira i seksa. Njima nikad nije dovoljno poljubaca, zagrljaja i seksa.

Rak

Jednom kad srušite zidove pripadnika ovog znaka, naići ćete na ranjivu dušu koja želi puno ljubavi. Sposobni su mnogo da daju, a to ih čini ranjivima. Budite nežni, umirite ih dodirima i odagnajte nesigurnost koja ih muči. Ako želite da im date do znanja koliko ih volite, ne ispuštajte im ruku iz svoje, ili je eventualno premestite oko vrata ili struka. Ako ste s njima u vezi, ne očekujte da ćete noć u krevetu provesti bez zagrljaja, a po želji Rakova oni najviše vole da ih mazite i pazite bez ikakvih granica.

Lav

Rođeni u ovom znaku su srdačni i velikodušni, ali obožavaju da su u centru pažnje, posebno svog partnera. I dok će Rak i Bik, ipak, neke stvari držati u četiri zida, Lavu je svako vreme i mesto prikladno za ljubav. Obožavaju da im se rukama prolazi kroz kosu, miluju leđa, a naročito kad partner inicira seks – tada se osećaju voljeno, željeno i ponosno.

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.