fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

astrologija, horoskop, horoskopski znaci

4 opasna datuma u februaru, mnogima će doneti probleme kažu astrolozi

Stručnjaci za astrologiju upozoravaju da nas u februaru 2022. godine čekaju četiri vrlo opasna datuma, koji će mnogima doneti probleme.

11. februar – Merkur u konjunkciji sa Plutonom

Konjunkcija se u astrologiji smatra najdisharmoničnijim i najagresivnijim planetarnim aspektom, a kada je 11. februar 2022. konkretno u pitanju na istoj strani Zemlje nalaziće se Merkur i Pluton, koji će se naći veoma blizu jedan drugom.

To će rezultirati jednim vrlo dinamičnim i stresnim danom, u kojem sve može krenuti po zlu. Tog dana ne računajte na sreću, jer je neće ni biti. Sve što budete radili tog dana morate se voditi isključivo logikom i razumom, prenosi Espreso.

16. februar – Venera u konjukciji sa Marsom i punim Mesecom

Još jedna nezgodna konjukcija čeka nas samo pet dana posle prve, tačnije 16. februara. Pojedini astrolozi upozoravaju da bi ova mogla biti i opasnija od prethodne, s obzirom da će pun Mesec u Lavu stvarati dodatne probleme.

Energetski sukob Venere i Marsa donosi nagli pad produktivnosti u poslu, brzo gubljenje energije, ali i probleme na polju ljubavi. Ovog 16. februara nemojte se hvatati nikakvog komplikovanog posla i ne ulazite u nove projekte.

24. i 25. februar – opadajući mesec u Strelcu

Astrolozi su analizirali ovaj položaj planeta i zaključili da će nam ova postavka doneti mnogo problema.

Potrudite se svim silama da ne kupujete skupe stvari jer vas Mesec može lako navesti da bespotrebno trošite, zbog čega ćete kasnije vrlo verovatno zažaliti.

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.