fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

horoskopski znaci, astro, astrologija, horoskopske kombinacije

6 NAJSENZUALNIJIH astroloških parova

Veze između ovih horoskopskih znakova pršte od strasti, odnosno ovi znaci imaju najstrastvenije ljubavne veze.

Blizanci i Strelci

Pozitivni, veseli i uvek skloni avanturi, Blizanci i Strelci čine jedan od najboljih parova koji se može zamisliti. Oba su znaka prilično prilagodljiva, a budući da novim odnosima pristupaju s otvorenim srcem, njih dvoje će sigurno pronaći zajednički jezik. Oni imaju tendenciju da žive u trenutku, prepuštaju se situacijama u kojima se nađu i uvek traže avanture.

Bik i Rak

Veliki emotivci koji tragaju za sigurnošću i udobnošću na prvi pogled mogu izgledati kao jako dosadan par, ali oni su odličan spoj. Veći deo vremena će vrlo rado provesti u krevetu, ali se njihova strast vrlo lako širi i izvan spavaće sobe. Osim toga, poznati su kao maštoviti pa im nikada ne nedostaje ideja za ljubavne igrice ispod pokrivača.

Ovan i Lav

Kad se ta dva vatrena znaka spoje, iskre lete na sve strane. Iako su oboje vrlo snažne ličnosti, Ovan i Lav su neverovatno kompatibilni zahvaljujući samopouzdanju i senzualnosti. Njihova veza je ispunjena energijom, optimizmom i sa zaista puno akcije u spavaćoj sobi.

Blizanci i Vage

Njihova ljubav je sve samo ne dosadna. Pripadnici ovih znakova su neverovatno harizmatični i društveni pa svojom pojavom osvajaju sve oko sebe, a glavni zadatak im je da svakog dana iznova osvajaju svog partnera.

Vodolija i Strelac

Kad spojite dve neustrašive, radoznale osobe, stvari postaju prilično divlje. Retki su oni koji vole eksperimente koliko oni, tako da nema sumnje da je ovaj par sklon da se prepustiti strasti. Ali njih dvoje dele više od puke privlačnosti. Vodolije i Strelci cene svoju individualnost i slobodu, a budući da će poštovati međusobni prostor, njihov će se odnos uvek činiti svežim i uzbudljivim.

Ribe i Škorpije

Pripadnici ovih znakova u životu se vode isključivo vlastitim emocijama pa ništa drugačije nije ni kad je u pitanju ljubav. Ti beskrajno znatiželjni znakovi uvek će hteti da nauče više jedno o drugom, a njihova će veza s vremenom samo postati intenzivnija i strastvenija.

(index.hr)

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.