fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

horoskop, astro, astrologija, horoskopski znaci

Astrološke pčelice: 3 NAJPAMETNIJA znaka Zodijaka

Pripadnici ovih horoskopskih znakova odlično prolaze na testovima inteligencije, vrlo su bistri i odlikuje ih brzina razmišljanja. Proverite da li ste među njima.

Naravno da horoskop ne određuje nužno i inteligenciju čoveka, brojna testiranja IQ-a mogu pružiti uvid u nekakvu generalnu inteligenciju s obzirom na prosečni rezultat za svaki znak.

Inteligencija je mentalna karakteristika koja se odnosi na sposobnost učenja i prilagođavanja na nove situacije, razumevanje i korišćenje apstraktnih pojmova, kao i prethodnog znanja u novoj okolini.

Često je za nečiji uspeh u životu odgovornija emotivna inteligencija od samog koeficijenta koji se meri na testiranjima, ali s obzirom na upravo tu, merenu inteligenciju, ovo su tri najinteligentnija znaka:

Vodolija

Pripadnici ovog znaka ekstremno su inteligenti, što objašnjava kako je među njima veliki broj proslavljenih genijalaca. Odlično prolaze na testovima inteligencije, imaju talenat drugačijeg i originalnog pristupa problemima, kao i veliku mogućnost koncentracije. Što su inteligentniji, to su skloniji i emocionalnoj nestabilnosti.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka vrlo su bistri, a odlikuje ih brzina razmišljanja, kao i bistrina s kojom dolaze do rešenja problema bez preterane muke. Imaju odličnu sposobnost učenja i savladavanja novih stvari, ali im to koristi samo ako su sposobni da se posvete nečemu.

Jarac

Pripadnici ovog znaka poseduju tzv. praktičnu inteligenciju koja ih tera na više u svemu, pa tako i u znanju. Imaju zavidnu memoriju koja im omogućuje da pamte i najbanalnije stvari koje njima uvek koriste, a odlično primenjuju stečeno znanje, pa nikada ne zaboravljaju ono što su jednom savladali.

(24sata.hr)

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.