fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

najvernije osobe, horoskop, horoskopski znaci, astro, astrologija

Muškarci rođeni u ova 3 znaka i ne razmišljaju o PRELJUBI

I dok postoji veliki broj muškaraca koji ne mogu da odole iskušenju, ova 3 znaka u vezu ulaze s osobom koju smatraju svojom srodnom dušom, pa im zabava sa strane nije potrebna.

Njima prevara nikada ne pada na pamet.

U ova 3 horoskopska znaka rađaju se NAJVERNIJI muškarci:

Ovan

Kada traže partnerku, Ovnovi traže osobu s kojom će se povezati na duhovnom nivou. Oni su izuzetno odani i isto to očekuju zauzvrat. Ovnove mnogi često nazivaju velikim džentlmenima jer svoje partnerke nose kao malo vode na dlanu.

Jarac

Jarčevima je vernost najvažniji segment veze. Ako osete bilo kakav poriv za nekom trećom osobom dok su u vezi, vrlo ozbiljno se preispitaju vole li svoju partnerku istinski, jer se, po njihovom mišljenju, to ne sme dogoditi. Vrlo retko se događa da Jarac prevari svoju partnerku; on će radije prekinuti vezu nego u tajnosti živeti poligamno.

Bik

Bikovi su vrlo ozbiljni kada su veze u pitanju. Nikada se u njih ne upuštaju olako, a kada jednom upoznaju svoju idealnu partnerku, učiniće sve da je zadrže. Za njih je prevara nešto najgore što se može učiniti osobi koju vole, pa na nju i ne pomišljaju. Zaštitnički su nastrojeni, pa će i partnerku braniti od pogleda sa strane.

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.