fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

horoskop, horoskopski znaci, astro, astrologija

NAJBOLJI horoskopski znak, astrolozi ga biraju za rođenje deteta

Uporedni horoskop, pojedinačni svi su jednako zanimljivi i interesantni. Međutim, ono što je sve oduvek zanimalo kada bi morao da se izdvoji jedan znak kao najbolji, koji bi to bio.

Kao najveći poznavaoci horoskopa, astrolozi baš u znaku Vage biraju da im se rađaju deca.

Najosećajniji znak

Imaju „zlatno srce“ i uvek su spremne da pomognu svima kojima pomoć treba. Izuzetno se brinu za svoje prijatelje i porodicu. Ljudi koji u svom okruženju imaju Vage, mogu na njih u potpunosti da se oslone. Lojalni su prijatelji i partneri.

Optimistične su

Bez obzira na to koliko u nekim situacijama mogu biti uznemirene, uvek će zadržati optimističan stav i nadati se da će se sve brzo i dobro rešiti. Uvek imaju reči utehe i pozitivnim stavom šire pozitivnu energiju.

Upijaju znanje

Veoma su inteligentne i imaju neverovatnu sposobnost sticanja znanja. Lako upijaju nove informacije i znaju da ih upotrebe u pravom trenutku.

Racionalne su

Vole da razmisle i donesu prave odluke. Logične su i uvek su korak ispred svog protivnika. Vole analizu i teško se „zeznu“ u proceni.

Imaju diplomatske veštine

Izbegavaju bilo kakve sukobe i uvek će pokušati da reše probleme pronalazeći brza rešenja, a istovremeno usrećuju sve strane. Na prvu kad ih upoznate deluju nežno i krhko, ali se za njih kaže da su „čelična ruka u svilenoj rukavici“. To ih razlikuje od ostalih horoskopskih znakova, piše „Pinkvilla“.

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.