Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website NEDELJNI horoskop od 1. do 7. novembra - | K-013 Portal
nedeljni horoskop, astro, astrologija, horoskopski znaci

NEDELJNI horoskop od 1. do 7. novembra


Ovan

Napet period vas očekuje, može da bude dosta svađa i prepirki u poslovnom okruženju kod vas sada. Na polju ljubavi ste spremni za novo poznanstvo koje vam se nekako lako dešava. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem ćete imati manje probleme sa sinusima ali i sa plućima.

Bik

Nestabilne su vam finansije i to vas brine. Spremni ste da naporno radite kako bi poboljšali svoju situaciju na ovom polju. U ljubavi vam sledi manje razočarenje od strane partnera. Na polju zdravlja nastupa povoljan period da krenete sa dijetom. Moguće je mršavljenje sada dosta lakše nego pre.

Blizanci

Nepovoljan period za posao vas očekuje. Imaćete dosta briga i problema gde god da se okrenete. Na polju ljubavi imate utisak da ne možete datršite više neke stvari koje vam ne prijaju kod partnera. kada je u pitanju zdravlje, jako vam je nepovoljan period, bićete skloni upalama i bolnim stanjima.

Rak

Moguće je da će se neki strahovi i sumnje koje imate na poslovnom polju, nažalost ipak ostvariti. Na polju ljubavi vas očekuju problemi zbog nepoverenja u odnosu sa voljenom osobom. Na polju zdravlja ste skloni problemima sa cirkulacijom, moguća je i nervna napetost i sklonost ka depresiji.

Lav

Imate utisak da sada na poslovnom polju ne možete lako da ostvarite sve svoje ciljeve i planove. Na polju emocija vam je moguće burno stanje i manje prepirke sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas faza u kojoj ćete biti generalno dobro. Bavljenje sportom će vam i te kako prijati.

Devica

Poslovno polje vam je veoma promenljivo, ali će krajnji rezultat biti dobar po vas. Na polju ljubavi vas očekuje prilika da vam se pojavi neko nov, čak i ako ste već u vezi. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas period u kojem ćete biti skloni manjim problemima sa kičmom, leđima i vratnim predelom.

Vaga

Putovanje u inostranstvo vam može doneti nove poslovne prilike i sreću na polju finansija. Kada se radi o ljubavi, osećate dozu napetosti od strane voljene osobe. Na polju zdravlja možete da budete skloni upalnim stanjima ali i problemima koji se tiču jetre, pankreasa, žuči, pa o tome povedite računa.

Škorpija

Poslovna situacija vam je nestabilna i zabrinuti ste za svoje finansije. Kada je u pitanju polje ljubavi, imate promenljiv odnos i ne znate na čemu ste sa voljenom osobom. Na polju zdravlja vas očekuju tegobe zbog lošeg načina života i nezdrave ishrane. Vreme je da menjate svoje navike na svakodnevnoj bazi.

Strelac

Očekuje vas nedelja u kojoj ćete imati mnogo poslovnih obaveza ali i neke nove odluke. Na polju ljubavi imate dosta neslaganja sa partnerom koji pokazuje svoju lošu stranu. Na polju zdravlja vas očekuju smetnje sa disajnim putevima, sklonost ka alergijama ali i ka kožnim problemima.

Jarac

Moguće je da imate dosta obaveza, neke duple poslove ali je moguć i dupli izvor zarade sada kod vas. Kada je u pitanju polje ljubavi, očekujete privrženost od strane voljene osobe. Na polju zdravlja vas očekuju nove smetnje, pad imuniteta i dosta novih problema. Vreme je da se javite vašem lekaru.

Vodolija

Kada je u pitanju posao, očekuje vas prilično miran period koji vam neće doneti previše briga. U ljubavi dolazite do prilike za novo poznanstvo ili neke nove odluke. Na polju zdravlja sledi faza koja može da vam pomogne da dođete do bolje forme i kondicije ako se budete zaista posvetili sebi i bavljenju sportom.

Ribe

Najbolje bi bilo da sada ne donosite važne poslovne odluke ako ne morate. Ljubavna situacija vam je nestabilna i to vam se ne dopada. Moguće je da ste nesigurni u partnera ali u sebe. Na polju zdravlja vas očekuju problemi sa bešikom, kao i sa grudnim košem koji vam je sada posebno osetljiv.

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter  i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

loading...