fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

nedeljni horoskop, astro, astrologija, horoskopski znaci

NEDELJNI horoskop od 13. do 19. decembra

Ovan

Povoljna je nedelja pred vama. Moguće su promene na polju finansija, priliv novca ili neki neočekivan dobitak. Na polju posla možete imati neke lepe vesti. Kada je u pitanju ljubav, dobro ćete se provesti ako preuzmete inicijativu u odnosu sa voljenom osobom. Možete da očekujete da ćete imati dobar i stabilan odnos sa partnerom. Kada je u pitanju zdravlje, moguće je da ćete imati gubitak apetita tokom ove nedelje, ali i da ćete biti skloni nekim hormonalnim smetnjama.

Bik

Moguće je da nećete biti baš sigurni u kom pravcu treba da se orijentišete kada je u pitanju polje posla. Imate utisak da vam slede promene, ali ne znate kako da se postavite ka tome. Na polju ljubavi vam sledi neka doza nervoze pogotovo početkom nedelje. Moguće su svađe sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, pojavljuje vam se neko koga ste već upoznali. Na polju zdravlja vas prate glavobolje i loše raspoloženje tokom ove nedelje, a bićete skloni i problemima zbog stresa- na nervnoj bazi.

Blizanci

Pred vama je period u kojem nećete imati specijalne promene po pitanju posla. Moguće je da ćete imati prilično opušten period. Neka dvoumljenja vam stoje, ali nema još odluka. Na polju ljubavi vas očekuje neka tajna veza ili platonska ljubav, ljubav na daljinu, flert sa nekim iz inostranstva itd. Ako ste slobodni moguće je poznanstvo na putu. Na polju zdravlja ste podložni problemima sa nesanicom, nervozom, možete imati i probleme vezane za višak energije i hiperaktivnost.

Rak

Očekuje vas period u kojem ćete želeti da menjate dosta stvari na polju posla. Moguće je da ćete sa nekim od saradnika imati manje prepirke ili nesuglasice početkom nedelje. Kada je u pitanju ljubav može doći do prekida veće ako ste nezadovoljni. U slučaju da ste slobodni, moguć je neki flert preko prijatelja ili u nekom opuštenom okruženju. Na polju zdravlja vas sada ne očekuju veći problemi.

Lav

Imaćete neke stresove na poslu. Moguće je da sa nadređenima nećete imati baš dobar odnos. Povremeno možete da imate utisak da vas neko ne obaveštava ili da ne dolaze do vas prave informacije. Na polju ljubavi vas očekuje faza u kojoj možete da budete nekako pasivni i bez inicijative. Povoljan je period ako imate vezu ili brak. Na polju zdravlja su mogući problemi sa kičmom, leđima ali i problemi koji su vezani za vid, veću dioptriju, nizak pritisak, pospanost, glavobolja…

Devica

Pred vama je solidna nedelja u kojoj ne biste trebali da budete opterećeni poslom. Povoljan vam je period za inostranstvo, saradnju sa inostranstvom ili putovanja. Na polju ljubavi je moguća avantura ili neka veza otvorenog tipa. Nije povoljan period ako ste zauzeti, jer ćete biti željni svoje slobode na neki način u tom slučaju. Na polju zdravlja vas očekuje dobra nedelja tokom koje ne biste trebali da imate veće probleme. stanje vam je generalno dobro i solidno ste raspoloženi.

Vaga

Vi ozbiljno shvatate sve svoje dužnosti i obaveze. Pred vama je dobar period za posao. Na polju finansija vas očekuje sreća. Ako planirate kredit ili bilo kakav zajam dobićete ga. Na polju ljubavi vas očekuje period u kojem se na neki način žrtvujete radi stabilnosti. Ako ste slobodni, postoji neko iz prošlosti o kome mislite još uvek. Na polju zdravlja vas očekuje teža faza pogotovo kada su u pitanju mogući problemi sa kičmom, kostima, ali i sa urogenitalnim traktom koji vam je sada osetljiv.

Škorpija

Ukoliko vam tok poslova na neki način zavisi od drugih ljudi moguće je da ćete biti iznenađeni ili da će biti nekih većih preokreta. Budite spremni na neke šokove na ovom polju. Kada je u pitanju ljubav, svađe i nestabilnosti vas očekuju sa partnerom ako ste u braku. slobodnim Škorpijama je moguć početak neke nove ljubavne veze. Na polju zdravlja ste generalno stabilni i nemate veće probleme, ali ukoliko je bilo do sada tegoba sa peskom ili kamenom u bubrezima, mogli bi se opet aktivirati.

Strelac

Očekuje vas povoljan period da rešite neke poslove koji vas čekaju iz prošlosti i da se posvetite nekim starim problemima. Ovo je faza u kojoj ćete morati da se pridržavate parole – rad, red i disciplina. Na polju ljubavi vas očekuje jako lep odnos sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, imate mogućnost da dođe do spajanja i početka neke ozbiljnije veze. Na polju zdravlja ne biste trebali da imate veće probleme. Moguć je manji pad imuniteta, pa se na vreme opremite vitaminima.

Jarac

Ne očekuju vas veće promene na poslu niti veći problemi. Situacija koju imate već vam prilično dobro poznata. Ne bi trebalo da bude iznenađenja. Na polju ljubavi vam je aktuelan jako povoljan period za nova poznanstva i za nova dešavanja. Možete da očekujete sreću na ovom polju kao i mogućnost da osvojite osobu koju želite. Na polju zdravlja budite oprezni ako ste do sada imali bilo kakve srčane probleme. U slučaju da niste, ne bi trebalo ni da bude novih poteškoća.

Vodolija

Možete da očekujete da ćete imati neke dobre vesti ili dobre promene ako se bavite privatnim poslom. Očekuje vas prilika da donesete važne odluke na poslovnom planu. Na polju ljubavi vam je solidan period ako planirate useljenje i zajednicu sa voljenom osobom, a i za brak vam ide bolja faza. Ako ste slobodni, neko nov vam se može pojaviti u komšiluku ili bliskom okruženju. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi sa bešikom, donjim stomakom a i grudni koš vam može biti osetljiv.

Ribe

Očekuje vas period u kojem biste mogli da imate neku priliku za poslovno putovanje. Povoljan vam je period za nove odluke ili dogovore po pitanju posla. Takođe je jako dobar period naglašen na ljubavnom polju. Ako već imate partnera, moguće je da sa njim nemate baš najbolje slaganje i razumevanje i da ima trzavica. Na polju zdravlja ne bi trebalo da bude većih problema i drastičnijih preokreta, ali možete još uvek da rešavate neke probleme iz prošlosti.

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.