fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

nedeljni horoskop, astro, astrologija, horoskopski znaci

NEDELJNI horoskop od 22. do 28. novembra

Ovan

Prilično teška nedelja je pred vama. Kada je u pitanju posao, možete da imate razne komplikacije. Na polju ljubavi vas očekuje period koji vam donosi zahlađenje. Kada je u pitanju zdravlje, imate mnogo snage i energije u sebi ali bi povremeni problemi sa kičmom i leđima mogli da vas prate.

Bik

Niste preterano zadovoljni okolnostima na poslovnom planu, ali uz malo truda situacija može da vam se promeni. Na polju ljubavi vas očekuje period u kojem nećete imati veće promene. Kada je u pitanju zdravlje jetra bi mogla da vam se pokaže kao veoma osetljiva tačka, pa povedite više računa o tome.

Blizanci

Moguće je da ćete tokom ove nedelje biti veoma zabrinuti za svoje polje finansija. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas faza koja će vam doneti ljubomoru i svađe sa voljenom osobom. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem ćete biti skloni infekcijama, upalama, bolnim stanjima i povredama.

Rak

Nepovoljna nedelja je ispred vas. Na poslovnom polju možete imati razne prepirke sa saradnicima. Kada je u pitanju ljubav, imate utisak da se voljena osoba udaljava od vas. Na poljuzdravlja vas očekuju problemi sa organima za izbacivanje tečnosti- sa bešikom i bubrezima. Idite na redovne kontrole.

Lav

Niste zadovoljni okolnostima na poslovnom polju i potrebno vam je dosta vremena da probleme rešite. Na polju ljubavi vlada monotonija između vas i partnera. kada je u pitanju zdravlje očekuje vas period u kojem ćete imati manje poteškoće sa stomakom i organima za varenje. Pazite na sebe.

Devica

Pred vama je period koji bi na polju posla mogao da vam donese priliku da razresište neke brige. Kada je u pitanju ljubav očekuje vas faza u kojoj ćete imati početak ozbiljnije veze. Na polju zdravlja vas očekuje jako dobar period za bavljenje sportom. Imaćete mnogo snage i energije u sebi ovih dana.

Vaga

Moguće je da ćete imati manje probleme na poslu i da se nećete osećati sasvim sigurno na ovom polju. Kada je u pitanju ljubav, sa voljenom osobom polako kopate po problemima iz prošlosti. Na polju zdravlja vas očekuje faza u kojoj ćete biti skloni upalama mokraćnih puteva i problemima sa urogenitalnim traktom.

Škorpija

Ova nedelja je povoljna ako postoji neki konflikt koji treba da razjasnite i da razrešite. Na polju ljubavi vas očekuje strastveno poznanstvo i prilika za avanturu. Kada je u pitanju zdravlje, pred vama je period koji može da donese prehladu ili manje probleme sa disajnim putevima pa povedite računa o sebi.

Strelac

Na polju posla vas očekuje period koji može da vam donese manje komplikacije sa finansijama. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas prilika da nađete kompromis sa voljenom osobom. Na polju zdravlja vas očekuje faza u kojoj ćete uz pomoć određene dijete uspeti da ostvarite jako dobre rezultate.

Jarac

Možete da očekujete težak period za posao. Dosta toga neće ići onako kako se nadate i planirate. Na polju ljubavi takođe imate osećaj nezadovoljstva i ogorčenosti u ovom periodu. Kada je u pitanju zdravlje, očekuje vas faza u kojoj ćete biti osetljvi. Imunitet vam je oslabljen. Trebalo bi da se posavetujete sa lekarom.

Vodolija

Imate dosta pritisaka na poslovnom polju i situacija u kojoj se nalazite vam je generalno neizvesna. Na polju ljubavi vas očekuje povoljan period da istina ispliva na videlo. Kada je u pitanju zdravlje, dolazi faza u kojoj ćete imati probleme s depresijom, anksioznošću i sl. Posavetujte se sa terapeutom.

Ribe

Poslovne okolnosti su vam sada generalno stabilne i nemate većih briga. Na polju ljubavi osećate mir i zadovoljstvo, na voljenu osobu možete da se oslonite. Kada je u pitanju zdravlje, naredni period vam može doneti manje probleme sa nogama, zglobovima, osetljivost u kolenima i slične tegobe.

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.