fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

nedeljni horoskop, horoskop, astro, astrologija, horoskopski znaci

NEDELJNI horoskop od 23. do 29. avgusta

Ovan

Sledi vam povoljan period za poslovna putovanja, kao i za ostvarenje jako dobre zarade. Na polju ljubavi vas očekuje prilika za flert sa osobom koju ćete upoznati u vašem bliskom okruženju. Kada je u pitanju zdravlje, moguće je da će vam sinusi biti malo osetljiviji ali i da generalno osim toga nećete imati neke veće probleme i smetnje.

Bik

Tokom ove faze ćete imati više od jednog novčanog dobitka ili priliku za dodatni posao ili više njih. Kada je u pitanju ljubav, povoljan je period za ozbiljnu vezu, pored partnera se osećate sigurno. Na polju zdravlja je moguće poboljšanje vezano za neke hronične probleme koji su vas mučili. Povedite računa o vratnom predelu koji vam je inače osetljiv.

Blizanci

Sreća vas prati kuda god da krenete, pa ostvarujete dobre rezultate iako se ne trudite mnogo. Ljubavna situacija će biti veoma interesantna jer vam dolaze dešavanja sa novom osobom. Zdravlje može biti pomalo ugroženo, odnosno stoje vam problemi koji se pre svega vezuju za predeo glave, očiju, kao i za nizak pritisak, pa povedite računa o tome.

Rak

U ovoj fazi nećete mnogo raditi više ćete odmarati i uživati. Na polju ljubavi vas očekuju veoma zanimljiva dešavanja sa nekom osobom sa kojom nećete odmah imati javnu vezu. Kada je u pitanju zdravlje mogući su manji problemi vezani za cirkulaciju ali osim toga ne biste trebali da imate bilo kakve veće tegobe. Generalno se osećate sasvim dobro.

Lav

Povoljan je period ako se bavite poslom koji se vezuje za neka socijalna pitanja. Kada je u pitanju ljubav očekuje vas novo poznanstvo sa osobom koja dolazi preko kruga prijatelja. Na polju zdravlja ne biste trebali da imate nikakve probleme. Imate jako puno pozitivne energije u sebi i osećate se dobro u svojoj koži. Ništa vas ne može poremetiti.

Devica

Dobićete priliku da poboljšate odnos sa svojim nadređenim i samim tim napraviti korak napred na polju posla. Ljubavna situacija je stabilna, imate partnera koji vas podržava u svemu. Polje zdravlja je naglašeno kroz generalno povoljne aspekte. Mogući su manji problemi vezani za ukočenost i kičmu, pa se savetuje da odete kod kiropraktičara, fizijatra ili nekog drugog.

Vaga

Ako očekujete rešenje bilo kakvog sudskog ishoda pred vama je veoma povoljan period. Na polju ljubavi vas očekuju zanimljiva dešavanja, avanture i jake strasti. Kada je u pitanju zdravlje nema naglašenih tegoba i smetnji. Ovaj period je veoma povoljan za vas pa ne biste trebali da imate bilo kakve ozbiljnije probleme na bilo kom životnom polju.

Škorpija

Dolazi vam manje poboljšanje finansija, neki priliv novca koji se vezuje za nasledstvo ili tuđ novac. Kada je u pitanju ljubav očekuje vas prilika za tajnu vezu, ili vam se udvara neko zauzet. Na polju zdravlja ne biste trebali da imate nove probleme. Moguće je da vas i dalje muče neke stare tegobe vezane za urogenitalni trakt, pa posetite lekara.

Strelac

Poslovno partnerstvo koje sklopite tokom ove faze može da bude pozitivno za vas. Ljubavna situacija je jako dobra jer pored sebe imate osobu koju iskreno volite. Polje zdravlja je pozitivno postavljeno, pa nema većih smetnji ali su mogući manji problemi vezani za alergije, pogotovo ako ste im i inače skloni. Za svaki slučaj budite na oprezu.

Jarac

Veliki deo posla ćete obaviti dosta lakše nego što ste očekivali pa vam ostaje mnogo slobodnog vremena. Na polju ljubavi vas očekuju zanimljiva dešavanja sa Blizancem. Kada je u pitanju zdravlje sledi vam veoma povoljan period za oporavak ako ste imali neku manju intervenciju ili za primenu nekog novog tretmana koji ste imali u planu za naredni period.

Vodolija

Možete da se nadate fazi u kojoj nećete imati previše obaveza, većinu svog vremena posvećujete odmoru i uživanju. Kada je u pitanju ljubav nove prilike dolaze u velikom broju, svaki dan nekog novog upoznate. Na polju zdravlja su mogući manji problemi vezani za kardiovaskularni sistem, pa o tome povedite računa pogotovo ako ste već nekada na tom polju imali problem.

Ribe

Pokretanje privatnog posla bi sada mogla da bude veoma dobra ideja za vas. Ljubavna situacija je pomalo promenljiva ali do kraja ove faze ćete ipak shvatiti šta želite. Polje zdravlja može biti donekle ugroženo, odnosno stoje problemi vezani za stomak, digestivni trakt, probavu. Povedite računa o svojoj ishrani i nemojte da jedete namirnice nepoznatog porekla.

(Krstarica)

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.