fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

nedeljni horoskop, astro, astrologija, horoskopski znaci

NEDELJNI horoskop od 27. decembra do 2. januara

Ovan

Pred Ovnovima je nepovoljna radna nedelja. Problemi se vide na polju komunikacije, planiranja i realizacije ideja. Situacija je prikazana kao nepovoljna i kod Ovnova koji su na višoj poziciji. Pred slobodnim Ovnovima je novo i zanimljivo poznanstvo. Ovnovi koji imaju partnerku uživaju u strastvenoj vezi. Ovnovi u braku uživaju u stabilnom odnosu. Kada je zdravlje u pitanju mogući su problemi vezani za disajne organe.

Bik

Pred Bikovima je povoljna poslovna nedelja. Biće puni novih ideja i nestrpljivi da ih što pre realizuju. Planovi su pragmatični, ostvarivi i mogu doneti konkretno finansijsko poboljšanje. Kada je ljubav u pitanju situacija je prikazana kao naglašeno povoljna. Pred slobodnim Bikovima je novo, interesantno poznanstvo. Bikovi u vezi uživaju u strastvenom odnosu sa partnerkom. Zdravlje je odlično.

Blizanci

Blizanci će imati puno obaveza koje iziskuju koncentraciju. Ukoliko se bave privatnim poslom, situacija ne izgleda povoljno. Posao će da stagnira tako da će Blizanci biti ne samo nezadovoljni nego frustrirani. Pred slobodnim Blizancima je novo i perspektivno poznanstvo. Blizanci u vezi uživaju u stabilnom odnosu sa partnerkom. Kada je zdravlje u pitanju mogući su problemi sa kostima.

Rak

Ako se bave privatnim poslom biće zadovoljni poslovnom situacijom. Ukoliko su na višoj poziciji biće im potreban dodatan napor da realizuju postavljene ciljeve. Rakovi u vezi uživaju u stabilnom odnosu sa partnerom. Situacija je prikazana kao relativno dobra kod Rakova u braku. Mogući su problemi na nivou komunikacije početkom nedelje, ali će brzo biti prevaziđeni. Kada je zdravlje u pitanju mogući su problemi vezani za genitalije.

Lav

Lavovi će imati puno obaveza, a posao se neće odvijati onom brzinom kojom bi želeli. Svu svoju energiju usmeriće u oblast posla. Rezultati neće biti vidljivi odmah, ali su srećom Lavovi igrači na duge staze. Slobodni Lavovi razmišljaju o bivšoj partnerki. Lavovi u vezi su blago nezadovoljni vezom. Njihova očekivanja od partnerke su mnogo veća od onoga što im ona trenutno pruža. Kada je zdravlje u pitanju mogući su bolovi u leđima.

Devica

Pred Devicama je naporna radna nedelja. Masu obaveza će odraditi u hodu, na brzinu, delimično koncentrisani. Biće im najbitnije da je posao urađen, ali ne i kako je urađen. Izbirljive Device će konačno privući pragmatična osoba zanosnih oblina. Device u vezi uživaju u stabilnoj vezi. Situacija je prikazana kao opuštena kod Devica u braku. Kada je zdravlje u pitanju moguć je skok pritiska.

Vaga

Vage su vredne, odgovorne i ozbiljno shvataju svoje obaveze. Kolege imaju utisak da mogu da se oslone na njih. U slučaju da se bave privatnim poslom, moguće je odlaganja kontakta i susreta. Pred slobodnim Vagama je novo poznanstvo i ljubav na prvi pogled. Vage u vezi uživaju u strasnoj vezi sa partnerom. Vage u braku uživaju u stabilnom odnosu sa partnerom. Zdravlje je odlično.

Škorpija

Škorpije su raspoložene za posao, ambiciozni i željni uspeha. U slučaju da su na višoj poziciji ili se bave privatnim poslom, moguće je nerviranje prolaznog tipa početkom nedelje. Kod slobodnih Škorpija nema novih, konkretnih dešavanja. One maštaju na temu ljubavi. Partner Škorpija u vezi nije previše raspoložen za druženje. Jedino je situacija kod Škorpija u braku prikazana kao stabilna i zadovoljavajuća. Na polju zdravlja mogući problemi sa pritiskom.

Strelac

Strelčevi će biti vredni, usmereni na posao i imaće jasan cilj pred sobom. Finansijska situacija nije prikazana kao povoljna i Strelčevi će biti zabrinuti zbog nedostatka ili kašnjenja isplate novca. Slobodni Strelčevi buduću partnerku mogu upoznati preko posla. Strelčevi u vezi uživaju u postojanoj vezi. Situacija je prikazana kao nezadovoljavajuća kod Strelčeva u braku, ali nijedno od njih dvoje neće javno ispoljiti nezadovoljstvo. Zdravlje je odlično.

Jarac

Pred Jarčevima je blago problematična radna nedelja. Može doći do zastoja na poslu, ali kako je Jarčevima upornost deo prirode, ovakav problem nije nešto što će da ih demotiviše. Pred slobodnim Jarčevima je novo poznanstvo. Jarčevi u vezi uživaju u društvu partnerke. Situacija je prikazana kao stabilna kod Jarčeva u braku. Oni će biti fokusirani na posao, ali partner ima razumevanja za njihove ambicije. Na polju zdravlja mogući problemi sa kostima.

Vodolija

Vodolije će biti vredne. Planovi su prikazani kao realni, ostvarivi i Vodolije će bez problema da ih realizuju. Situacija je prikazana kao naglašeno povoljna kod Vodolija koje se bave privatnim poslom. Biće zadovoljne finansijama, jer ih očekuje dobitak. Kod slobodnih Vodolija nema novih dešavanja. Vodolije u vezi su nezadovoljne odnosom, baš kao i njihov partner. Vodolije u braku čeka veća rasprava sa partnerkom. Zdravlje je odlično.

Ribe

Pred Ribama je prilično napeta radna nedelja. Problemi se vide u komunikaciji sa kolegama i u oblasti novca. Velike su šanse da se Ribe žestoko iznerviraju i ispadnu iz takta. Slobodne Ribe su fokusirane na posao tako da ih oblast ljubavi ne zanima. Kod Riba u vezi situacija je prikazana kao stabilna. Ribe u braku su zaljubljene, a partner zabrinut zbog novca. Kada je zdravlje u pitanju mogući su problemi sa migrenom.

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.