fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

nedeljni horoskop, astro, astrologija, horoskopski znaci

NEDELJNI horoskop od 27. septembra do 3. oktobra

Ovan

Pred vama je povoljan period tokom kog će vam na poslovnom planu sve biti lako i jednostavno. Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete pokretanje veze sa osobom iz inostranstva. Na polju zdravlja vas očekuje dobro stanje. Imate sasvim dovoljno energije za sve i osećate se generalno dobro. Pred vama je faza u kojoj nećete imati nikakvih briga!

Bik

Moguće je da ste nestrpljivi da neke stvari privedete kraju pa ste na poslu uvek u žurbi. Na polju ljubavi vas očekuje promenljiva situacija, kao i problemi sa ljubomorom. Kada je u pitanju zdravlje moguće su neke hormonalne promene, kao i problemi sa osetljivom kožom koja je podložna nepravilnostima, aknama, nečistoćama.

Blizanci

Trudite se da ostavite dobar utisak na polju posla ali kao da uvek napravite neku sitnu grešku. Ljubavna situacija je kod vas stabilna i dobro se osećate pored svog partnera. Povedite računa o mogućim zdravstvenim problemima vezanim za upalna i bolna stanja, kao i za povišenu temperaturu. Predeo glave vam je pogotovo osetljiv ali i krvni pritisak.

Rak

Maksimalno ste posvećeni svom poslu i svoje dužnosti sasvim ozbiljno shvatate. Kada je u pitanju ljubav imate dobar odnos sa voljenom osobom i uživate. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi, jer je moguć pad imuniteta. Povedite računa i o tegobama vezanim za jetru, žuč, želudac i generalno za nakupljanje masnoća u organizmu.

Lav

Moguće je da neke stvari ne vidite na pravi način, pa možete da napravite pogrešnu poslovnu procenu. Na polju ljubavi vas očekuje susret sa osobom sa kojom biste mogli da imate zajedničku budućnost. Kada je u pitanju zdravlje, pre svega su naglašeni problemi sa vidom. Moguća je i malaksalost, nizak pritisak ali i neke srčane smetnje.

Devica

Na polju privatnog posla ćete konačno uspeti da ostvarite stabilizaciju. Ljubavna situacija bi trebala da bude generalno dobra, ne stoje vam veće svađe i problemi sa voljenom osobom. Povedite računa kada je u pitanju stomak, pogotovo probava. Moguće su neke smetnje vezane za loše varenje. Potrudite se da svoju ishranu prilagodite.

Vaga

Nije povoljan period za kraće poslovno putovanje, pa je najbolje da ne rizikujete. Kada je u pitanju ljubav naglo biste mogli da prekinete neku vezu i uđete u novi flert. Na polju zdravlja su mogući problemi sa grlom i krajnicima. Takođe, sinusi su vam osetljivi, podložni ste infekcijama, bakterijama, upalama, pa budite na oprezu.

Škorpija

Pred vama je povoljan period u kom ćete uspeti da se finansijski stabilizujete! Na polju ljubavi sve ide onako kako ste želeli, nemate veće trzavice i probleme. Kada je u pitanju zdravlje očekuje vas generalno solidna situacija. Dobro se osećate i zadovoljni ste generalno svojim stanjem. Pred vama je veoma povoljna faza na svim poljima.

Strelac

Moguće je da ćete imati velika opterećenja i obaveze na polju posla u ovom periodu. Ljubavna situacija je pomalo teška jer vam partner traži da donesete neku važnu odluku. Povedite računa o mogućim problemima sa zdravljem, s obzirom na to da ste sada prilično osetljivi. Moguće je da ćete imati probleme vezane za kosti, kičmu, ukočenost ali i neke tegobe od ranije.

Jarac

Pred vama je faza u kojoj ćete imati priliku da odmorite od brojnih obaveza. Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete neke zanimljive promene i neobična dešavanja. Na polju zdravlja nisu naglašeni veći problemi. Eventualno se može desiti da imate nesanicu ali nećete imati neke veće posledice ili promene u svom organizmu.

Vodolija

Možete da očekujete da ćete poboljšati odnose sa svojim kolegama. Na polju ljubavi za sada nema većih promena, ako ste slobodni tako će ostati još neko vreme. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su hronični problemi vezani za vaše generalne slabe tačke, odnosno za osetljive noge, zglobove, stopala ali takođe i za nervni sistem.

Ribe

Uspećete da ostvarite poslovno napredovanje koje ste očekivali, pred vama je povoljan period! Ljubavna situacija je malo problematična jer je došlo do zahlađenja odnosa sa voljenom osobom. Povedite računa o mogućim problemima vezanim za polje zdravlja, pogotovo kada su u pitanju problemi sa zubima, desnima, ali i kožom koja je sada posebno osetljiva.

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.