fbpx

Pretraga sajta

Poveži se sa K-013

K-013 Facebook K-013 Instagram K-013 Twitter K-013 Youtube K-013 Linkedin 

K-013 Viber K-013 WhatsApp K-013 Skype K-013 Telegram K-013 RSS

nedeljni horoskop, astro, astrologija, horoskopski znaci

NEDELJNI horoskop od 6. do 12. decembra

Ovan

Pred vama nije naročito povoljan period. Mogli biste da imate neke probleme u komunikaciji sa saradnicima. Moguće je da ćete osetiti dozu neprijateljstva u odnosima sa kolegama. Na polju ljubavi vas očekuju mogući problemi sa ljubomorom, kao da vam nije lako da sa voljenom osobom uspostavite atmosferu međusobnog poverenja i sumnjate u sve. Na polju zdravlja su naglašene tegobe sa nervnim sistemom, cirkulacijom kao i mogući problemi vezani za urinarni trakt.

Bik

Pred vama je povoljan period u kojem ćete imati mogućnost da na poslovnom polju ostvarite promene koje želite. Sreća vas prati i na neki način preuzimate inicijativu oko posla. Kada je u pitanju ljubav, imate iskren odnos sa partnerom i želite da vaša veza krene u jednom dobrom smeru. Ako ste slobodni, novo poznanstvo dolazi preko prijatelja ili preko posla. Na polju zdravlja vas tokom ove nedelje ne očekuju problemi. Imate puno dobre energije u sebi i dobro ste raspoloženi.

Blizanci

Očekuje vas nedelja u kojoj ćete na poslovnom polju imati mnogo novih dešavanja i promena. Trudićete se da budete uključeni u sve ono što se oko vas dešava. Na polju ljubavi vas očekuje spajanje sa osobom koja je povezana sa inostranstvom ili živi daleko. Moguća je veza na daljinu ili ako ste već u vezi onda bi sa partnerom mogli da planirate putovanje. Na polju zdravlja vas očekuje generalno povoljna faza. Prijaće vam da budete fizički aktivni i da se redovno bavite sportom.

Rak

Ulazite u fazu neočekivanih promena. Na polju posla biste mogli da imate promene povezane sa zaradom i finansijama. Nije vam povoljna nedelja za nova ulaganja ili veće poslovne transakcije. Na polju ljubavi vas očekuje nestabilna situacija sa osobom do koje vam je stalo. Moguće je da će biti na ivici prekida ili će se javiti neki novi problemi i kriza među vama. Kada je u pitanju zdravlje, možete biti skloni brojnim tegobama zbog stresa. Posavetujte se sa vašim lekarom oko svega što vas muči.

Lav

Očekuje vas period koji bi mogao da vam bude prilično stresan na poslovnom polju. Moguće je da ćete imati prekid nekog ugovora ili prekid posla, promenu, otkaz i veće promene. Na polju ljubavi ste posvećeni vašem partneru, ali vlada tenzija u vezi i nije vam lako da odnos stabilizujete. Ako ste slobodni, nije povoljna nedelja za početak veze. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem možete da budete skloni problemima sa bubrezima i organima za izlučivanje tečnosti.

Devica

Očekuje vas period u kojem ćete biti malo pod stresom, imaćete dosta poslovnih obaveza i biće vam veoma važno da ih sve na vreme završite. Tokom ove nedelje bi napetost mogla da vas prati. Očekuje vas faza u kojoj ćete na polju ljubavi biti takođe nekako napeti i nesigurni. Moguće je da dosta toga na ovom polju neće ići u onom pravcu u kojem se nadate i da će vam to stvarati nesigurnosti. Ako ste slobodni, vraća vam se osoba iz prošlosti. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem biste mogli da imate tegobe sa zdravljem. Pad imuniteta je pred vama, bićete podložni raznim tegobama.

Vaga

Očekuje vas period u kojem ćete imati manje poslovnih obaveza nego inače. Tokom ove nedelje biste generalno trebali da budete opušteni i bez većih briga na ovom polju. Kada je u pitanju ljubav, očekuju vas lepi susreti i zanimljivi trenuci sa osobom koja vam se dopada. Moguć je početak veze i neke dobre promene. Ako ste zauzeti razmišljate o deci. Na polju zdravlja vas očekuje period u kojem biste trebali dobro da se osećate, nisu vam naglašene bilo kakve tegobe po horoskopu.

Škorpija

Očekuje vas period u kojem biste mogli da budete opterećeni privatnim poslom. U nekim situacijama se osećate nemoćno da bilo kakve stvari promenite. Na polju ljubavi vas očekuje nestabilna faza, ako ste u braku moguće su česte svađe sa partnerom. Slobodne Škorpije neće imati mnogo prilika za nova poznanstva tokom ove nedelje. Na polju zdravlja su vam naglašeni mogući problemi sa nervoznim crevima, tegobe sa probavom, ali su mogući i ginekološko-urološki problemi.

Strelac

Očekuje vas nedelja u kojoj ćete generalno biti zadovoljni okolnostima na polju posla. Situacija ide po planu, nema većih odstupanja. Smatrate da ste na ovom radnom mestu stabilni i sigurni. Kada je u pitanju ljubav, povoljna je faza za udvaranje, flert i komunikaciju sa osobom koja vam se dopada. Možete da očekujete da će vas odnos ići u jednom pozitivnom smeru. Na polju zdravlja možete da budete skloni prehladama, virusima, problemima sa grlom, sinusima i disajnim putevima.

Jarac

Naporna nedelja vas očekuje kada je u pitanju posao. Finansije će vam biti u glavnom fokusu, tako da ćete raditi sve ono što možete kako biste ostvarili bolje stanje na polju zarade. Kada je u pitanju ljubav, očekuje vas period u kojem ćete imati nesuglasice sa voljenom osobom i u kojem ćete poželeti promene. Moguće je da je stabilnost vaše veze u većoj meri uzdrmana. Na polju zdravlja možete da budete skloni upalama grla, problemima sa zubima i desnima kao i problemima sa vratnim predelom.

Vodolija

Očekuje vas period u kojem nećete biti posvećeni poslu koliko je potrebno, pa ćete biti skloni pravljenju grešaka. Pred vama je period u kojem biste mogli da imate probleme sa koncentracijom. Kada je u pitanju ljubav, kao da ste opsednuti time da tražite pažnju od voljene osobe, koja ne može uvek da vam bude posvećena u istoj meri u kojoj vi to očekujete. Na polju zdravlja su mogući problemi. Naglašena je osetljivost kod vas tokom ove nedelje. Imaćete česte glavobolje.

Ribe

Pred vama je faza u kojoj ćete biti skloni tome da na poslovnom polju neke probleme gurnete pod tepih ili zanemarite, što bi kasnije moglo da vam dođe na naplatu. Na polju ljubavi vas očekuje faza u kojoj ćete biti skloni nekoj neiskrenosti ili će vam odnos sa voljenom osobom biti ugrožen zbog nekih manipulacija i mešanja sa strane. Na polju zdravlja vas očekuje faza u kojoj ćete imati naglašene probleme sa cirkulacijom, krvotokom, probleme sa venama na nogama kao i sa pritiskom.

Šerujte ovu vest na vaše profile, unapred zahvalni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter i Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.