Ova tri znaka više troše nego što zarađuju -

Ova tri znaka više troše nego što zarađuju

pancevo, beograd, novi sad

Za njih je svaka suma mala, jer su u stanju potrošiti ogromne sume novca.

Ovo su horoskopski znaci koji spadaju među najveće potrošače.

Strelac

Pripadnici ovog znaka jako puno rade, pa im nije teško zaraditi novac, ali uvek imaju problema sa čuvanjem novca. Ako osete da im je potrebna avantura ili iznenadno putovanje, neće pitati za troškove, već će to učiniti. Iako uvek pokušavaju da prate stanje na računu, neretko se neprijatno iznenade kada vide koliko su stvarno potrošili. Strelci nikada ne razmišljaju o dugovima, mesečnim računima i obaveznim troškovima i zato ih računi i potraživanja stalno hvataju nespremne. Ipak, oni su izabrali – pre će imati bezbroj avantura, nego veliki broj cifara na bankovnom računu.

Ribe

Osobe rođene u znaku Ribe će poslednji dinar dati beskućniku ili nekome za koga smatraju da im je novac potrebniji nego njima samima, pa makar to značilo da će narednih par dana ići praznog novčanika. Ribe su jako nesebične i uvek su im druge osobe na prvom mestu. One će uvek dati donacije humanitarnim organizacijama, beskućnicima, prihvatilištima ili platiti ili platiti izlet drugom detetu u vrtiću, ako znaju da njegovi roditelji to ne mogu priuštiti. Ribe vole imati novca jer žele da ga podele sa svima kojima je to neohodno. Na kraju, sav novac koji im ostane, Ribe će potrošiti na kupovinu knjiga ili odlazak na koncert.

Vodolija

Vodolije prosto ne mogu odoleti novoj tehnologiji. Oni pripadaju onoj grupi ljudi koja celu noć čeka u redu ispred prodavnice, kako bi kupili najnoviji telefon ili laptop. Oni su već obavili istraživanje, odlučili šta žele i samo čekaju početak prodaje.pancevo, beograd, novi sad

TV PROGRAM Srbija, današnji tv programKomentre omogućio K-013.com