Pun Mesec u Vodoliji 15. avgusta 2019: Vodolijama i Vagama donosi sreću, Rakovima i Ribama dramu a Jarčevima i Devicama poslovni uspeh -

Pun Mesec u Vodoliji 15. avgusta 2019: Vodolijama i Vagama donosi sreću, Rakovima i Ribama dramu a Jarčevima i Devicama poslovni uspeh

pancevo, beograd, novi sad

Pun Mesec u Vodoliji 15. avgusta 2019: Pun Mesec će biti na 22. stepenu Vodolije, a sa druge strane Venera se spaja sa Suncem u Lavu na 22. stepenu što je čini nevidljivom, gde se ona oslobađa od prošlosti i gde je preporod uzdiže u visine.

Dešavaju se bitne transformacije pa nešto morate odbaciti iz prošlosti da bi se oslobodili i krenuli u bolje sutra. Mnoge osobe baš za vreme punog Meseca mogu uživati u zabavama dok se pojedine osobe mogu osamiti da bi uživale sa sobom, jer je vladar punog Meseca Saturn i stepen 22. Svakako da je ovo humani Mesec pa treba učiniti nešto za nekoga da bi se bolje i srećnije osećali.

Neku vrstu drame mogu doživeti Rakovi, Škorpije i Ribe koji su sami zamutili vodu pa sad treba da isplivaju. Više sreće, otvorenosti i radovanja se dešava Vodolijama, Vagama i Blizancima ako otvore svoje srce i hrabro krenu sa novim ljudima u nova iskustva. Mnoge osobe mogu uživati u romansama ili u novoj ljubavi, piše astrolog Željka Knežević.

Veliki poslovni uspeh može da se nudi Bikovima, Jarčevima i Devicama. Nove genijalne ideje se rađaju i neke nove informacije mogu da vas vinu u visine i da krenete u nove poslovne uspehe. Ovan, Lav i Strelac kreću sa nekim novim tehnikama i snalaženjima u životu. Mnoge osobe baš sada mogu da pronađu najboljeg saveznika u svetu i da se vinu u visine.

Ovako će pun Mesec uticati na svaki horoskopski znak 

OVAN
Vi se možete osećati srećno, zadovoljno i ispunjeno ne samo na pun Mesec već veći deo meseca. Lep položaj Venere i Marsa vam može doneti dosta ljubavi, posla i neverovatne zarade. Ako se bavite nekim kreativnim poslom, sigurno vam sledi javno priznanje. Obratite pažnju da ne uvredite osobu sa kojom sarađujete poslovno.

BIK
Vama se dešavaju malo teže energije i napetost dok su Sunce i Mars u Lavu. Mnoge osobe mogu očekivati poteškoće koje su vezane za posao i kuću u smislu da im se ne radi ili nemaju posao. Sada bi bilo pravo vreme da otvorite svoju dušu i posetite psihologa koji vam može pomoći. Meditirajte, opustite se i pazite šta jedete jer je stomak osetljiv.

BLIZANCI
Vi možete imati lepe dogovore, druženja i putovanja više nego obično. Mnogi Blizanci bi sada mogli imati sreću sa prilivom novčanih sredstava. Vaš Merkur je u Lavu već od 11. avgusta i Jupiter je direktan pa bi za vreme punog Meseca mogli da harmonizujete vaše veze i sve što nije bilo dobro moglo bi da se popravi i prevaziđe. Osetljiva su kolena pa ih čuvajte.

RAK
Vama se dešavaju stvari o kojima godinama maštate i polje finansija je na samom vrhuncu pa to iskoristite. Sada je pravi trenutak da napravite sve promene, jer posle će biti kasno. Pojedini Rakovi bi trebalo da budu dosta oprezni u saobraćaju i za volanom. Uglavnom, kod vas su aktivne povoljne finansijske promene. Mogući su problemi sa disajnim putevima.

LAV
Ovo je vaš mesec pa možete biti u srećnim životnim aspektima, jer je samo nebo granica. Intenzivna lična uživanja su jako naglašena pa uživajte u svom najboljem godišnjem periodu. Ovaj pun Mesec može vama doneti nestrpljenje da pokrenete nešto novo u životu. Energija je ogromna i sada možete sve.

DEVICA
Kod vas se dešavaju promene, kako lično, tako i sa partnerima na poslu i u ljubavi. Mnoge Device će baš sada biti najmoćnije u osvajanju partnera, koga god da poželite vi ga možete imati. Naglašena je velika harizma, moć, nezavisnost i novi životni putevi pa vi odaberite šta želite. Višak energije iskoristite kreativno.

VAGA
Svakako da treba iskoristiti šanse koje vam pružaju planete. Mnoge Vage za vreme punog Meseca imaju lepe šanse za nove planove, decu, ljubav, zabavu i lepa druženja. Neki novi isplativi poslovi su na pomolu ili predlozi za bolji plan. Pojedine Vage, koje još uvek imaju stresan posao, sada treba da se čuvaju. Krajem meseca se sve rasvetljava na poslu.

ŠKORPIJA
Kod vas je dosta teška energija u ovom mesecu pa bi se mogli probuditi stari strahovi koje jednostavno treba ignorisati. Mnoge Škorpije se mogu zaljubiti na prvi pogled preko posla Sada treba da budete u pokretu, jer ste kao magnet za ljude koji vam mogu pomoći i koji su na položaju. Osluškujte svoje telo i ne iscrpljujte se previše, odmorite se.

STRELAC
Odličan period je pred vama i možete doživeti neku vrstu počasti. Sunce, Venera i Mars su vam naklonjeni, a vaš vladar je krenuo direktno pa ne postoji blokada na vašem životnom putu. Pojedini Strelci sada mogu da putuju uživaju u društvu i prisustvuju raznim zabavama. Stopala su lošija tačka pa bi vam dobro došla masaža.

JARAC
od vas se mnoge stvari za vreme punog Meseca svode na planove i finansije, kako vaše, tako i od partnera. Ako imate nesporazuma u vezi, sada je pravo vreme da ih razrešite. Retrogradno kretanje Urana bi vam mogao doneti manje zastoje, kašnjenja, ali i uvide kada su finansije u pitanju. Odmarajte se i pazite kako se hranite.

VODOLIJA
Kod vas se dešava pun Mesec koji će uticati na vaš mentalni sklop, fizičko telo i odnose sa partnerom. Sada treba da budete strpljivi i da ne donosite ishitrene odluke. Pojedine Vodolije mogu imati odlične emotivne i ljubavne ponude pa od vas zavisi šta dalje. Ako ste u zategnutim odnosima sa partnerom, sada je prava prilika da harmonizujete odnos. Potrebna vam je detoksikacija organizma i da pazite šta jedete.

RIBE
Sada je pravi momenat da razrešite sve što vas potajno muči, jer će kasnije biti teže. Ako niste sigurni šta da uradite, onda se konsultujte sa nekim u koga imate poverenja. Što se ljubavi tiče, dobro ste aktivni na tom polju, ali ima i onih komplikovanih koji su zamutili vodu. Zdravo se hranite i ne rasipajte energiju na gluposti koje nemaju svrhu.

TV PROGRAM Srbija, današnji tv programKomentre omogućio K-013.com