Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Beba pala kroz prozor vrtića u Beogradu; Ružić: Svaki propust zaposlenih biće najstrože kažnjen - | K-013 Portal

Beba pala kroz prozor vrtića u Beogradu; Ružić: Svaki propust zaposlenih biće najstrože kažnjen

beba pala kroz prozor, vrtic, beograd

Jednogodišnji dečao pao je danas sa prozora vrtića u beogradskom naselju Miljakovac, rečeno je Tanjugu u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

U pitanju je dečak koji je pao sa visine od sedam do osam metara, prenosi Nova.rs.

 
Prebačen je u bolnicu u Tiršovoj, a iz te klinike za Nova.rs kažu da je dete u stabilnom stanju.
 
"U toku je dijagnostika. Dete je stabilno, nije životno ugroženo. Očekujemo da će biti dobro. Nakon dijagnostike znaćemo više detalja", rekao je za Nova.rs dr Siniša Dučić, direktor Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj.
 
Prema rečima vaspitačice, dečak je iskoristio trenutak nepažnje i popeo se na sto koji se nalazio pored otvorenog prozora, nakon čega je pao s visine od sedam, osam metara.
 
Ružić: Svaki propust zaposlenih biće najstrože kažnjen
 
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić je po hitnom postupku uputio prosvetnu inspekciju u vrtić "Trčuljak" na Miljakovcu i poručio da će svaki propust zaposlenih biti najstrože kažnjen.
 
Ružić, koji je i prvi potpredsednik Vlade Srbije, tražio je hitno izjašnjenje direktora o incidentu i okolnostima pod kojima se desio.
 
"Svaki propust zaposlenih biće najstrože kažnjen. Deca su nam najvrednija i sve mora biti prilagođeno njihovoj, pre svega, bezbednosti, a zatim i razvoju", rekao je Ružić, saopšteno je iz Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.
 
Ružić je naglasio da je u ovom trenutku najvažnije da dete bude dobro.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.


Najnovije: Na portalu

BIG PA Zaplesimo Zajedno 460x600

viber slika 2024 04 10 17 36 01 321

 grupa pancevo

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city