Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website BG: Preminuo dečak kojeg je pregazio autobus - | K-013 Portal

BG: Preminuo dečak kojeg je pregazio autobus

gsp, beograd, autobus pregazio dečaka

Maloletno dete (4) nažalost je preminulo posle nesreće koja se danas dogodila u Zemunu. Autobus javnog gradskog prevoza prešao je preko njega, a povrede su ga koštale života. Do incidenta je došlo kada je vozač zatvorio vrata, prilikom izlaska dečaka, jer ga vozač nije video.

Gradsko saobraćajno preduzeće Beograd saopštilo je večeras da je jedan dečak poginuo u nesreći u autobusu na liniji 18, koja se dogodila pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima u 18.20 časova na stajalištu Bosanska u Prvomajskoj ulici u Zemunu, na zadnjim vratima autobusa.

Kako se navodi u saopštenju ovog javnog preduzeća, vozač o ovom nesrećnom slučaju nije imao nikakvo saznanje, ništa nije video, niti mu je iko od putnika u autobusu signalizirao da se nesreća dogodila, nastavio je vožnju i za nesreću je saznao tek kada ga je policija zaustavila.

Vozač je u šoku zbog saznanja šta se dogodilo, navodi se u saopštenju koje prenosi gradska uprava.

Gradsko saobraćajno preduzeće Beograd počelo je istragu povodom tragičnog događaja, a vozač je suspendovan.

"Spremni smo na to da svi naši zaposleni koji su učestvovali u ovom tragičnom događaju budu pozvani na odgovornost", navodi se u saopštenju JKP GSP „Beograd”, koje sa najdubljim žaljenjem, izjavljuje saučešće povodom tragične smrti dečaka.

(Fonet, Tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.