Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Brutalno pretučen radnik obezbeđenja u Ziđinu - | K-013 Portal

Brutalno pretučen radnik obezbeđenja u Ziđinu

pretucen radnik, zidjin

Radnik firme Ineks-plus, S.S, zadužen za obezbeđenje kod kriveljske flotacije u kompaniji Ziđin u Boru, sinoć je brutalno pretučen, saopštio je Ziđin Srbija.

On je bio u redovnoj patroli kada se napad dogodio, a zašto je do toga došlo i ko su batinaši utvrđuje policija.

Kako je policiji rekao pretučeni radnik, iz obližnje šume izašlo je nekoliko ljudi sa fantomkama na glavama i odmah su ga napali, a on se onesvestio usled povreda.

Brojne povrede po glavi i telu govore da su batinaši nastavili da ga tuku onesvešćenog, navodi se u saopštenju.

Povređeni radnik zbrinut je na Odeljenju neurohirurgije u borskoj bolnici, i prema rečima doktora Siniše Srbulovića, ima povrede mekih tkiva glave.

"Motiv napada na službenika S.S. još uvek nije utvrđen. Postoji mogućnost da se u tom trenutku i na toj lokaciji spremala velika krađa, koju je on svojim prisustvom omeo. Ovaj mučki napad je kulminacija bahatosti lokalnih kradljivaca sekundarnog bakra, jer je S.S. za dlaku izbegao najgori mogući scenario. Mogli su da ga ubiju", rekao je komandir Ineks-plusa Dragiša Ivković.

Dodaje da je od početka godine bilo desetak napada na službena lica.

Kompanija Ziđin Srbija je u saopštenju navela da najoštrije osuđuje bilo kakav vid nasilja i poziva sve nadležne državne institucije da suzbiju zločin i krađe, a pravosudne organe da ubrzaju pregled, vođenje i procesuiranje ovakvih slučajeva i strogo kazne vinovnike.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.