Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website dr Jovana Stojković puštena na slobodu; oglasila se ministarka pravde - | K-013 Portal

dr Jovana Stojković puštena na slobodu; oglasila se ministarka pravde

dr jovana stojkovic, uhapsena dr jovana stojkovic, pustena jovana stojkovic

Povodom današnjeg privođenja takozvanih antivakcinalista reagovala je ministarka pravde Maja Popović.

Ona je izjavila da Ministarstvo unutrašnjih poslova i Tužilaštvo postupaju u skladu sa svojim nadležnostima koja su propisana zakonom.

"Svi izvršioci krivičnih dela moraju biti procesuirani, posebno kada svojim radnjama izvršenja krivičnih dela ugrožavaju zdravlje ljudi. Ministarstvo pravde snažno podržava akcije MUP-a u borbi protiv svih oblika kriminala", saopšteno je iz kabineta ministarke.

Jutros je po nalogu Posebnog odeljenja za visoko tehnološki kriminal privedeno više osoba koje su putem društvenih mreža agitovale protiv vakcinacije.

Predsednica pokreta "Živim za Srbiju", lekarka Jovana Stojković puštena je nakon saslušanja u Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal.

Podsetimo, policija je rano jutros došla u stan antivakcinalistkinje i predsednice pokreta Živim za Srbiju Jovane Stojković sa nalogom za pretres. Dolazak policije i raspravu sa njima Stojkovićeva je emitovala uživo na profilu pokreta na Fejsbuku.

(B92, Tanjug)

 



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.