Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dve devojke napadnute kod RTS-a: Muškarac ih udarao pesnicom u glavu - | K-013 Portal

Dve devojke napadnute kod RTS-a: Muškarac ih udarao pesnicom u glavu

evroprajd, incidenti

Novi incident zabeležen je u centru Beograda, u blizini zgrade RTS-a gde je jedan od protivnika Evroprajda izašao iz mase i počeo da udara po glavi dve devojke, javlja Nova.rs.

Naime, devojke su prišle demonstrantima kako bi fotografisale dešavanja, nakon čega se dogodio incident, prenosi Nova.

 
U tom trentuku, taj deo nije bio obezbeđen policijom.
 
Nakon napada, devojke su uspele da dođu do policijske patrole i daju izjavu, nakon čega im je rečeno da se udalje, prenosi Nova.rs.
 
Podsetimo, Vlada Srbije je dala garancije za održavanje današnjeg Evroprajda. Organizatori su najavili za danas izmenjenu rutu šetnje, te će tako okupljanje biti isped Ustavnog suda odakle će krenuti oko 17.30 sati i šetati Bulevarom kralja Aleksandra, Beogradskom, a Ulicom Ilije Garašanina će doći do Stadiona Tašmajdan gde je zakazak koncert posle 18 sati.
 
Međutim, samo nekoliko sati pre početka Parade ponosa došlo je do prvih incidenata u Bulevaru kralja Aleksandra. Naime, jake snage policije blokirale su danas kod Glavne pošte u Takovskoj ulici okupljene protivnike Europrajda, među
kojima je bio i raščinjeni monah Antonije. Okupljeni su izveštaču FoNeta rekli da nameravaju da spreče štetnju u okviru Evroprajda.


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.