Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dvogodišnje dete upalo u nabujalu reku kod Tutina, vatrogasci učestvuju u potrazi - | K-013 Portal

Dvogodišnje dete upalo u nabujalu reku kod Tutina, vatrogasci učestvuju u potrazi

tutin, poplava

Vatrogasci i policija iz Tutina tragaju za dvogodišnjim detetom koje je oko 16.10 časova upalo u reku Vidrenjak kod ovog grada i nestalo pod vodom.

Prema nezvaničnim saznanjima, za nestalim detetom tragaju spasioci sa čamcem, ali i vatrogasci i policajci koji pretražuju korito reke sa obale.

 
Danas je u Tutinu zbog poplava proglašena vanredna situacija i tamo je situacija najteža, rekao je danas direktor JVP "Srbijavode" Goran Puzović, navodeći da su se i manji potoci pretvorili u bujice.
 
"Situacija je najteža u Tutinu gde su svi vodostaji drugog reda, oni mali nevidljivi potoci, zbog obilnih padavina postali ozbiljne bujice koje su ugrozile pojedine kuće i delove infrastrukture", rekao je Puzović za Radio Beograd 1.
 
Vatrogasci i policija iz Tutina tragaju za dvogodišnjim detetom koje je oko 16.10 časova upalo u reku Vidrenjak kod ovog grada, rečeno je Tanjugu iz Policijske uprave u Novom Pazaru.
 
Zbog obilne kiše koja bez prestanka pada u Novom Pazaru, drastično je porastao vodostaj Raške, Jošanice, Trnavice i Vidrenjaka, sa tendencijom daljeg porasta. 


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS