Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website MUP: Uhapšen vozač koji je bežeći od policije povredio tri osobe i oštetio tri vozila - | K-013 Portal

MUP: Uhapšen vozač koji je bežeći od policije povredio tri osobe i oštetio tri vozila

mup, hapsenje, vozac, nasilnicka voznja

Beogradska policija uhapsila je N.J. (37), vozača „fijat stila“, koji je na Voždovcu bežeći od policije povredio tri osobe i oštetio tri vozila, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Policijski službenici su u subotu, oko 14.30 na raskrsnici ulica Kralja Vladimira i Vitanovačke pokušali da zaustave automobil kojim je upravljao N.J. a koji nije stao na znak policije.

Pri pokušaju da pobegne prvo je udario u jedan putnički automobil, a potom na auto-putu kroz Beograd i u policijsko vozilo kojim su pokušali da ga zaustave.

N.J. je i na Autokomandi oborio i teško povredio motociklistu (27), a nakon toga, u Nebojšinoj ulici udario je u parkirano vozilo, gde ga je policija savladala i uhapsila.

Vozač je pružao otpor tokom hapšenja i lakše povredio dvojicu policijskih službenika.

Osumnjičenom N.J. je odredjeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu, a protiv njega će biti podneta i krivična prijava za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja po skraćenom postupku.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.