Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website OJT PANČEVO: Dve osobe poginule na putu između Vladimirovca i Alibunara - | K-013 Portal

OJT PANČEVO: Dve osobe poginule na putu između Vladimirovca i Alibunara

saobracajna nesreca, osnovno javno tuzilastvo pancevo

U subotu oko 23,30 na magistralnom putu između Vladimirovca i Alibunara se dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj su poginule dve osobe A.Z.(1990.) i M.V.(1982.), dok su tri lica na bolničkom lečenju, potvrđeno je za K-013 iz Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu.

Putničko vozilo marke „Lada“ u kojem su bili A.Z. i M.V. sa još tri lica su išli iz pravca Vladimirovca u pravcu Alibunara kojom prilikom je došlo do kontakta putničkog motornog vozila Lada koji se kretao iza traktora i traktora kojim je upravljao E.T. i kretao se u istom pravcu i smeru kao i putničko vozilo „Lada“, od kog udarca se traktor prevrnuo, a iz putničkog vozila su ispala dva lica dok su dva lica izvađena iz vozila, navode iz OJT Pančevo.

Na licu mesta je preminuo A.Z. dok je M.V. preminuo u Opštoj bolnici u Pančevu, dok se jedno lice nalazi na lečenju u Opštoj bolnici Pančevo, a dva lica su prevezena na lečenje u Beograd.

Dežurni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Pančevu je izvršio uviđaj, naloženo je da se uradi obdukcija preminulih, da se svim učesnicima uzme analiza krvi i urina, kao i da se uradi vanredno tehnički pregled na vozilima, kao i da se utvrde sve činjenice koje su značajne za utvrđivanje uzroka nesreće.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.