Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Osumnjičeni za silovanje u Beloj Crkvi u pritvoru, prete im visoke kazne - | K-013 Portal

Osumnjičeni za silovanje u Beloj Crkvi u pritvoru, prete im visoke kazne

policija, hapšenje, bela crkva, silovanje

Viši sud u Pančevu odredio je pritvor do 30 dana N. M. (21) iz okoline Pančeva i M.N. (21) iz Bele Crkve, koji se sumnjiče da su pre tri dana silovali i maltretirali 19-godišnjeg mladića, kojem su tom prilikom naneli teške telesne povrede.

Njima se na teret stavljaju krivična dela silovanje i razbojništvo.

Za silovanje je zaprećena kazna od pet do 12 godina zatvora, a za razbojništvo od tri do 15 godina zatvora, saopštilo je danas Više javno tužilaštvo u Pančevu koje je pokrenulo istragu protiv njih zbog pomenutih krivičnih dela.

Osumnjičenima se na teret stavlja da su u ponedeljak uveče, 28. septembra, u Beloj Crkvi silom i pretnjama prinudili oštećenog mladića na polne odnose, a potom mu silom oduzeli mobilni telefon kako bi sebi pribavili imovinsku korist.

Tom prilikom mladiću su zadali teške povrede po telu.

Nakon saslušanja, njima je određen pritvor da ne bi uticali na oštećenog i svedoke, da ne bi ponovili krivično delo, kao i zbog uznemirenja javnosti, precizira se u saopštenju.

(Tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.