Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PANČEVAC uhapšen u Valjevu zbog više provala u stanove - | K-013 Portal

PANČEVAC uhapšen u Valjevu zbog više provala u stanove

pancevo, hapsenje, valjevo

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valјevu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su više teških krađa i uhapsili M. S. (1950) iz okoline Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio ova krivična dela.

On se sumnjiči da je, od oktobra prošle godine, na području grada, provalio u pet stanova i ukrao novac, zlatni nakit i mobilne telefone.

Na ovaj način je, kako se sumnja, vlasnike oštetio za oko 600.000 dinara.

Policija je prilikom pretresa stanova koje koristi osumnjičeni u okolini Pančeva i Beograda pronašla deo ukradenih predmeta i oni će biti vraćeni vlasnicima.

Takođe je pronađena i manja količina materije za koju se sumnja da je marihuana, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Valјevu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.